Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Fortezza

Няма налични продукти.

Fortezza е компания, предоставяща съвременно оборудване в сферата на сигурността. Охранителните мерки са задължителни в съвременният свят, и елементите, които ги изграждат, стават все по-качествени и функционални. Независимо дали е нужно преградно съоръжение или заключващи устройства и механизми, компанията осигурява най-модерните решения, които налагат минимална човешка намеса и повече сигурност във всеки момент от денонощието.

Бариерата с микровълнова преграда

Микровълновата бариера осъществява преграда чрез инфрачервено излъчване в микровълновият спектър, между приемник и предавател. Преградата се активира при пресичане на преградният лъч и се изразява чрез звукова/светлинна (или и двата типа) сигнализация. Въпросният предавател и приемник осигуряват защита с различен обхват. Височината и ширината на зона на откриване са основните параметри на бариерите от този тип.

Изключително предпочитана периметрово преграждение, те осигуряват отлична невидима защита, която е и основното им предимство. Предпочитани са за охраняване на широки открити пространства, така че корпусът им е изграден от здрав и качествен материал с рейтинг за водоустойчивост. Инсталирането им заменя ефективно физическото присъствие в съответните зони.

В катeгорията на Euromatica

Магазинът представя селекция със съоръжения и компоненти за входна и периметрова охрана на руският производител, отличаващи се с качество и устойчивост спрямо атмосферни промени. Сред предложенията се откриват микровълнови бариери за външен монтаж с разнообразен периметър на обхват, който започва от 10 м. и може да достигне 300 м.

Характеристиките и капацитетът на работа на корпусното тяло на отделните модели са приблизително еднакви с леки разлики. Височината на засичане е 1,8 м., а широчината на зоната се различава с няколко метра в продукт. Те са с алармен релеен порт и работят при температурна амплитуда -50 до + 80 °С. Съответно продуктите са със сертификат IP-55.