Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Flexiforce

Покажи:
Ред:

Flexiforce Холандия е един от най - големите производители на части за жилищни и индустриални гаражни врати в Европа. Разполага с шест завода в Европа.

Flexiforce е холандска компания, специализирана в производството на хардуерни части, системи, автоматика и панели за жилищни и индустриални врати. Автоматиката и компонентите са сърцевината в управлението на една врата, като отсъствието на дори и съвсем незначителен детайл цялостно блокира движението й – именно задвижване е другото наименование на устройствата, осигуряващи управление на вратите от разстояние. Euromatica представя категория от най-качествените разработки на компанията, които са компонент с фабрично ниво. Автоматизираните механизми са проектирани съобразно тип конструкция и създават по-приятен и комфортен живот ежедневно.

Улеснете деня си с едно движение

Автоматиката позволява отваряне на външна врата и портал от дистанция. Вече не е необходимо да слизате от колата или да напускате къщата си, за да отворите широко вратите на дома си. Функцията е възможна с помощта на дистанционно управление, което активира сложно изградената система от ролки, водачи, релси и други аксесоари. Автоматиките вече се използват във всички входни портални конфигурации, а механизмът от доказан производител е гаранция за удобство, което ще промени ежедневието ви, и за дълготрайна експлоатация. Тези продукти трябва да са идеално съвместими с размерът и конструкцията на вратата.

В категорията са включени комплекти механизми за врати. Те предоставят цялостно решение в задвижването, така че подмяната на този основен компонент се извършва с лекота. Производителят предлага завършен детайл с всички части и компоненти за активация, заедно с нужните крепежни елементи за монтаж. Комплектът е достатъчно качествена и завършена разработка, и позволява самостоятелна инсталация.

Селекцията представя продукти за няколко типа портали. С тях можете да осигурите качествен контрол върху дома или офис обекта си, а дълготрайната експлоатация е друго тяхно основно предимство. Бъдете мобилни, активни и винаги гостоприемни, но без да пренебрегвате сигурността си. Продуктите на холандският производител могат да ви осигурят тези преимущества, съчетани с изключително изгодни цени на всеки продукт.