Fibaro - умен дом от Фибаро — Евроматика

Fibaro

Няма добавени продукти в тази категория.

Fibaro е марка, която тепърва ще навлиза в живота на българските домакинства. Зад това име се крие компания, създаваща последните разработки за управление на един умен дом. Евроматика ви дава достъп до богата гама технически решения, с помощта на които ще се присъедините към милионите хора по света, приложили на практика домашната Smart Home автоматизация.

Какво можете да очаквате от компанията?

Фибаро ви дава безброй възможности за интелигентно управление на домашните технически разработки. Благодарение на революционните смарт хоум системи и компоненти на марката, вие имате възможността да управлявате от разстояние (чрез мобилния си телефон) осветлението в дома си, отоплителната и вентилационна система, автоматизираните врати и дворни портали, и какво ли още не.

Ако името на този производител не ви говори нищо, то вероятно ще ви бъде интересно да научите, че перфектният дизайн на „умните” домашни Fibaro системи е проектиран и произведен изцяло в Полша. Компанията създава пълната гама Smart Home устройства, включително най-дребните детайли, от които е възможно да се нуждае вашият проект.

Фибаро е глобален бранд, чиято дейност е базирана на Internet of Things технологията. Дейността се състои основно в предоставяне на решения за пълна автоматизация на сгради и частни жилища. Главната квартира и производствените бази на компанията са базирани в полския град Познан. Към момента броят на служителите на фирмата наброява около 400 души, ангажирани с един мащабен проектантски и производствен процес.

Само за няколко години Fibaro се превръща в световно призната и разпознаваема марка. Нейните продукти са официално достъпни на 6 континента, в над 100 държави по света. В успеха на полската компания няма нищо странно, защото тя създава едни от най-съвършените безжични системи за домашна автоматизация в световен мащаб. От юли 2018 г. брандът е част от голямото семейство на Nice Group.

С иновативните разработки на марката ще можете да постигнете много повече от удобство в управлението на различните инсталации и устройства в дома си. С тях вие ще си осигурите невероятно спокойствие, а освен това ще можете да управлявате разумно финансовите си разходи.

Вместо да ангажирате ума си с въпроси, касаещи осветлението или отоплението в дома ви, вие ще имате възможност да включвате, изключвате, настройвате и менажирате уредите, независимо колко далеч се намирате. По отношение на комфорта, полският концерн се е погрижил да предложи най-доброто.

Представете си, че можете да управлявате осветлението в дома си чрез гласови команди – с продуктите на марката това е напълно възможно. Светлината може да ви следва във всяка стая, в която влезете, а също и да ви предупреждава за тревожни събития, в случай че осветлението е интегрирано с алармената ви система.

Доверете се на нас за инсталиране на продуктите Фибаро във вашия дом, за да изградим заедно съвършения интелигентен дом от бъдещето.