Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Everspring

Няма налични продукти.

Everspring представя богата гама устройства за алармена сигнализация с мултифункционалност и множество други предимства. Избирайки марката за дома, офиса и фирменият си обект, вие получавате пълен контрол върху ситуацията, и възможността да реагирате незабавно на всяко събитие. Независимо от сезонът и атмосферните условия навън, те функционират непоколебимо успешно, предоставяйки еднакви параметри в открити и закрити помещения.

Датчици и сензори

Магазинът предлага високофункционални датчици на фирмата за всяко човешко и атмосферно действие в и около обект. Изборът на подходящ датчик е най-сигурният начин за цялостно управление на защитата и обстановката в съответното помещение. В категорията са включени уреди, регистриращи движение, определено ниво на дим, температура и влажност, и за наводнение, както и уред с тройна функция – магнитен сензор с отчитане на температурата и светлината.

Сензорите се захранват с батерии и са предназначени за монтаж на стена, врата и прозорец. Повечето продукти са с цветни LED индикатори и дисплеи, а някои са оборудвани с вградена автоматична сирена. Сред продуктите е налична и самостоятелна вградена аларма, която сигнализира за присъствие на неоторизирано лице и дим, с прекъсващо осветление и силен звук. Продуктите са изработени от устойчив на влага и ниски температури материал. Съвместяват се подходящо с контролни панели и модули.

Аксесоари за захранване и осветление

Селекцията представя и продукти за електрозахранване и управляване на отделните прибори при изграждане на модерно Smart Home обзавеждане. Сред тях присъстват електрически контакти, двойни релейни превключватели, модули за Z-Wave система и фасунга за дистанционно включване на крушки. Произведени от здрав материал, те предоставят дългосрочна експлоатация и сигурност за всички микрокомпоненти от системата.

Управлявайте животът си от разстояние без затруднение или усилие, само с помощта на  натискане на бутон. Целта е възможна, благодарение на модерните аксесоари с мултифункционално устройство, които позволяват контролиране функциите на електроуреди и захранващи устройства. Цените им са изключително достъпни.