Everspring

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Z-Wave PIR датчик за движение Everspring Това е като всеки друг датчик за сигурност, но е в систе..
163.20лв.
Z-Wave вътрешна сирена Everspring Ако искате интелигентната система за дома да бъде разработена в..
151.20лв.
Z-Wave датчик за температура и влага Everspring Z-Wave датчик за тпература и влага. Съвместим с V..
169.20лв.
Z-Wave димен детектор Everspring Z-Wave димен детектор. Много полезен детектор, който ще успее да..
181.20лв.
Z-Wave магнитен сензор 3 в 1 Everspring Сензорът се състои от две части: сензор и магнит. Те..
120.00лв.
Z-wave сензор за наводнение Everspring Z-Wave Everspring ST812 сензор за наводнение. Използв..
151.20лв.
Z-Wave стенен контакт Everspring Z-Wave 3000W стенен контакт с измерване на потреблението. ..
157.20лв.
Двоен 2 x 1500W релеен превключвател Everspring Двоен 2 х 1500 W релеен превключвателен модул Eve..
120.00лв.
Универсален Z-Wave модул Everspring Универсален Z-Wave модул Everspring. Може да се използва и за..
132.00лв.
Фасунга Everspring AN145 Фасунга Everspring E27 Z-Wave AN145. Фасунгата позволява управлението на..
90.00лв.

Everspring представя богата гама устройства за алармена сигнализация с мултифункционалност и множество други предимства. Избирайки марката за дома, офиса и фирменият си обект, вие получавате пълен контрол върху ситуацията, и възможността да реагирате незабавно на всяко събитие. Независимо от сезонът и атмосферните условия навън, те функционират непоколебимо успешно, предоставяйки еднакви параметри в открити и закрити помещения.

Датчици и сензори

Магазинът предлага високофункционални датчици на фирмата за всяко човешко и атмосферно действие в и около обект. Изборът на подходящ датчик е най-сигурният начин за цялостно управление на защитата и обстановката в съответното помещение. В категорията са включени уреди, регистриращи движение, определено ниво на дим, температура и влажност, и за наводнение, както и уред с тройна функция – магнитен сензор с отчитане на температурата и светлината.

Сензорите се захранват с батерии и са предназначени за монтаж на стена, врата и прозорец. Повечето продукти са с цветни LED индикатори и дисплеи, а някои са оборудвани с вградена автоматична сирена. Сред продуктите е налична и самостоятелна вградена аларма, която сигнализира за присъствие на неоторизирано лице и дим, с прекъсващо осветление и силен звук. Продуктите са изработени от устойчив на влага и ниски температури материал. Съвместяват се подходящо с контролни панели и модули.

Аксесоари за захранване и осветление

Селекцията представя и продукти за електрозахранване и управляване на отделните прибори при изграждане на модерно Smart Home обзавеждане. Сред тях присъстват електрически контакти, двойни релейни превключватели, модули за Z-Wave система и фасунга за дистанционно включване на крушки. Произведени от здрав материал, те предоставят дългосрочна експлоатация и сигурност за всички микрокомпоненти от системата.

Управлявайте животът си от разстояние без затруднение или усилие, само с помощта на  натискане на бутон. Целта е възможна, благодарение на модерните аксесоари с мултифункционално устройство, които позволяват контролиране функциите на електроуреди и захранващи устройства. Цените им са изключително достъпни.