Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

EPSOLAR

Покажи:
Ред:

Epsolar осигурява свръхмодерни разработки за контрол на натоварването при фотоволтаични енергийни системи. Защитата от пренапрежение и късо съединение е основен фактор за успешно управление на системите с електрозахранване чрез възобновяеми източници. Компанията, основана в Бейджинг, предлага осъвременени устройства за трансформиране и регулиране на захранване, почерпено от слънчевите лъчи. Euromatica представя най-успешните продукти на китайският производител, с чиято помощ можете да изградите соларна мрежа с различен капацитет.

Контролери

Категорията представя няколко типа програмируем соларен контролер. Основната причина да се спрете на този тип устройство е пълният контрол върху параметрите на фотоволтаични мрежи, проследяване на точка, задаване на време за осветление и промяна на заряд. Освен сензор за светлина и защита от презареждане, токов инцидент, разряд и обратен поляритет, той осигурява множество режими на осветяване до 1-15 часа след затъмнение и избор на видът батерия.

Устройствата са оборудвани с LCD екран за наблюдение на параметрите и бутони за осъществяване на контролните функции. Категорията предлага модел PPWM с USB вход за директно зареждане на мобилни устройства, описаният MPPT модел и високофункционален вариант на MPPT уред с двуядрен процесор, и възможност за връзка с компютър и дистанционно. Те балансират разликите между капацитетът на соларните панели и батерии, осигурявайки пълноценно дълготрайно функциониране.

Инвертори

Селекцията включва инвертор на електроенергия тип Off-Grid с чиста синусова вълна. Продуктите са високофункционални преобразуватели, предпазени от свръх- напрежение, натоварване и нагряване. Сред тях се откриват варианти с номинална мощност 600-3000 W, със свързване към дистанционно или контролен блок, което позволява удобна мобилност при управление.

Соларната енергия може да е най-мощното захранване, което сте използвали някога, ако изградите конфигурацията правилно, съобразявайки се с номиналните стойности на фотоволтаичните панели, аксесоарите за преобразуване на напрежение, монтаж и използване на енергията след залез слънце. Свръхфункционалните продукти в магазинът ви помагат да го постигнете лесно и ефективно.