EPSOLAR

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Off-Grid инвертор с чиста синусова вълна EPSOLAR 12V 600W Off-Grid инветор с чиста синусова вълна..
506.40лв.
Off-Grid инвертор с чиста синусова вълна EPSOLAR 24V 1000W Off-Grid инветор с чиста синусова вълн..
735.60лв.
Off-Grid инвертор с чиста синусова вълна EPSOLAR 24V 2000W Off-Grid инветор с чиста синусова вълн..
1 191.60лв.
Off-Grid инвертор с чиста синусова вълна EPSOLAR 24V 3000W Off-Grid инветор с чиста синусова вълн..
1 375.20лв.
Соларен контролер на натоварването EPSOLAR MPPT 10A MPPT контролер на натоварването при зареждане с..
174.00лв.
Соларен контролер на натоварването EPSOLAR MPPT 30A MPPT контролер на натоварването при зареждане с..
272.40лв.
Соларен контролер на натоварването EPSOLAR MPPT 40A MPPT контролер на натоварването при зареждане с..
410.40лв.
Соларен контролер на натоварването EPSOLAR MPPT 60A MPPT контролер на натоварването за фотоволтаичн..
1 046.40лв.
Соларен контролер на натоварването EPSOLAR PWM 10A Най-новият модел PWM регулатор/контролер на нато..
82.80лв.
Соларен контролер на натоварването EPSOLAR с USB 10A PWM соларен контролер на натоварването за заре..
39.60лв.
Соларен контролер на натоварването EPSOLAR с USB 20A PPWM контролер с нова технология за увеличаван..
55.20лв.

Epsolar осигурява свръхмодерни разработки за контрол на натоварването при фотоволтаични енергийни системи. Защитата от пренапрежение и късо съединение е основен фактор за успешно управление на системите с електрозахранване чрез възобновяеми източници. Компанията, основана в Бейджинг, предлага осъвременени устройства за трансформиране и регулиране на захранване, почерпено от слънчевите лъчи. Euromatica представя най-успешните продукти на китайският производител, с чиято помощ можете да изградите соларна мрежа с различен капацитет.

Контролери

Категорията представя няколко типа програмируем соларен контролер. Основната причина да се спрете на този тип устройство е пълният контрол върху параметрите на фотоволтаични мрежи, проследяване на точка, задаване на време за осветление и промяна на заряд. Освен сензор за светлина и защита от презареждане, токов инцидент, разряд и обратен поляритет, той осигурява множество режими на осветяване до 1-15 часа след затъмнение и избор на видът батерия.

Устройствата са оборудвани с LCD екран за наблюдение на параметрите и бутони за осъществяване на контролните функции. Категорията предлага модел PPWM с USB вход за директно зареждане на мобилни устройства, описаният MPPT модел и високофункционален вариант на MPPT уред с двуядрен процесор, и възможност за връзка с компютър и дистанционно. Те балансират разликите между капацитетът на соларните панели и батерии, осигурявайки пълноценно дълготрайно функциониране.

Инвертори

Селекцията включва инвертор на електроенергия тип Off-Grid с чиста синусова вълна. Продуктите са високофункционални преобразуватели, предпазени от свръх- напрежение, натоварване и нагряване. Сред тях се откриват варианти с номинална мощност 600-3000 W, със свързване към дистанционно или контролен блок, което позволява удобна мобилност при управление.

Соларната енергия може да е най-мощното захранване, което сте използвали някога, ако изградите конфигурацията правилно, съобразявайки се с номиналните стойности на фотоволтаичните панели, аксесоарите за преобразуване на напрежение, монтаж и използване на енергията след залез слънце. Свръхфункционалните продукти в магазинът ви помагат да го постигнете лесно и ефективно.