Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Eonboom

Покажи:
Ред:

Eonboom Electronics Limited осигурява модерни компоненти и аксесоари за изграждане и контрол на системи за видеонаблюдение от 2005 г. Решенията на компанията се отличават с висококачествени материали на изработка – CMH (керамичен метал-халид) и HPS (натриева стъкло) с висока издръжливост и функционалност. Разработките й са с широко приложение в индустриални и домашни системи за изкуствено осветление, както и в охранителни конфигурации за видеонаблюдение.

Аксесоари за свързване с видеокамери

Euromatica представя селекция от качествени аксесоари за CCTV видеокамери и придружаващото ги окабеляване. Тя включва компоненти за окабеляване и монтаж на видеоохранителна мрежа, които осигуряват по-бърз и оптимизиран пренос на аудио-визуален сигнал, инсталират се лесно и са с дълготрайна експлоатация. Цените на продуктите са изключително достъпни, в замяна на отлично качество.

Правилното свързване на всяка отделна камера в мрежова конфигурация към рекордер, определя бързината и възпроизвеждането на записаните данни. Колкото й усъвършенствани камери с висока резолюция да са включени в мрежата, без качествени свързващи детайли, ясната и цветна картина е невъзможна за възпроизвеждане.

Селекцията представя конектори за CAT5e мрежов кабел, и FTP/UTP кабели. Качественият конектор се използва с цел ускоряване процесът на захранване с електроенергия, необходима за функционирането на записващите устройства. За целта, те се изработват по специална технология, гарантираща безпроблемен контакт при подаване на захранване.

Конекторите в категорията са изработени от здрав ПВЦ материал. Налични са и варианти от ПВЦ, „облечени“ в неръждаема метална сплав. Всеки компонент предоставя 8 букси за кабелни накрайници. Те са проектирани с пластини от високопроводими метали, за максимално лесен контакт и начало на работните функции. Устойчивата конструкция предлага дълъг период на експлоатация.

Продуктите се предлагат като единична бройка и в комплект с по 100 компонента. Закупуването им е първата и задължителна стъпка към проектиране на видеонаблюдение от камери със стандартно окабеляване.