Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Elmes

Няма налични продукти.

С Elmes получавате пълна гама аксесоари за алармена инсталация и системи за наблюдение. Euromatica е създала категория с модерни безжични алармени системи, сирени и компоненти за управление - датчици, радиоприемници, комуникатори, дистанционно управление и всички останали детайли за организиране на качествена охранителна система. Присъствието й е изключително важно в условията на днешната динамика, когато всеки обект трябва да е добре защитен от нежелано проникване на външни лица.

Алармена система за жични и безжични сензори

Категорията включва усъвършенствани безкабелни алармени устройства за външен и вътрешен монтаж, излъчващ сигнал в диапазон 92-120 dB.  По-високофункционалните модели сред тях са проектирани с LCD дисплей, памет за над 200 събития, батерии, вграден мониторинг на батерията и допълнително захранване. Те допускат свързване с над 32 безкабелни сензори и 2 кабелни прибора. Съвместими са с всички продукти на производителят.

Уредът съвместява и GSM комуникатор, който известява с SMS за определена промяна в параметрите. Дисплеят изписва събития и промени на околната среда. Управлението му се осъществява чрез бутонна клавиатура, а материалът е устойчива сплав, която позволява работа във външни условия при климатични промени.

Радиоприемници и детектори

Сред предложенията присъстват и задължителният радиоприемник, в лицето на прибори с различен капацитет (1-20 канала). Някои от тези продукти са придружени с 1 или 2 дистанционни управления, максималната работоспособност на самото устройство достига до 60 детектори/дистанционни. Те са универсални и се съчетават с останалите разработки на компанията, които са и най-подходящи за структурата им.

Селекцията предлага и модерен сензор в няколко разновидности, като датчици за движение с пироелектрически компонент, магнитен модел с паник бутон и датчик за дим. Устройствата са предназначени за монтаж на стена, врата или прозорец, изработени от устойчиви на климатични условия материали. Безкабелните комуникатори и ретранслатори са изключително полезни детайли от системата. Ретрланслаторите например разширяват обхватът на дейност на дистанционният контрол до цели 200 м., така че няколко от тях осигуряват покритие на изключително дълги разстояния.