Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Eldes

Покажи:
Ред:

Еldes е компания от Литва с значителен 14-годишен принос в проектиране и  управление на все по-популяризиращият се напоследък „интелигентен„ дом. Smart решенията позволяват колаборация между няколко уреди и системи в домакинството, които се контролират интегрирано. Заслугата е на комплекс сензори, датчици за отчитане на промени в околната среда, контролери и прибори за обратна връзка, вградени в едно устройство. Контролирайте отоплението, осветлението, и дори чистотата на въздухът във всяка стая само с бутон, получавайки известия от модернизираните алармени конфигурации!

Модули и комуникационни блокове

За Smart управлението е характерен интегрираният контрол. В категорията присъстват модули за дистанционно управление на врати, бариери и преградни съоръжения, както и всеки друг тип устройство, което функционира чрез електричество. Модулът е тип електронно задвижване   проектирано за контрол от мобилен телефон с 2G или 3G Интернет връзка. Съвместими е с почти всички мобилни приложения и интелигентна облачна услуга на ЕЛДЕС – Smart Cloud Eldes Smart Security.

Категорията предлага и контролер за отключващ модул, който позволява отваряне само с кликване, без разходи за позвъняване, също и комуникационен канал за по-бърза реакция при аварийна ситуация. Оборудване с такава комбинация от компоненти отключва от определен периметър, само с натискане на бутон – от колата или прозорецът на дома ви. Осигурите си програмируем мобилен портал на прекрасна цена!

Датчици, алармени сигнализации, клавиатури и дистанционни управления

Всички аксесоари за създаване на интелигентният ви дом също се откриват в категорията продукти – сензори за температура, дим, движение и влажност. Налични са самостоятелни безжични датчици за монтаж в стена  както и безжични алармени системи с вграден датчик, изработени от двоен слой поликарбонат с вътрешно метално оребрение.

Потребителите могат да се сдобият със завършена алармена сигнализация с дистанционно контрол, добавяйки капацитивна клавиатура с ЛЕД подсветка, екран от същият тип, и независими от електропреносната мрежа контакти, чийто оптимален капацитет е 32 броя. Дистанционно управление с няколко бутона също присъства в селекцията.