Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

ECO

Покажи:
Ред:

ECO популяризира предимствата на фотоволтаичното захранване за всички потребители, които не са дооценили свойствата им. Електрическото напрежение, добито от слънчеви лъчи, е подходяща за нуждите на домът ви, но и за индустриални предприятия с огромен капацитет на електропотребление. Ползата от такава система е особено видна в локация без контакт с електропреносна мрежа, където достойнствата й се проявяват по оптимален начин.

Правилно изградената мрежа предоставя цялата енергия, необходима за битови и професионални нужди. Тя включва множество компоненти. Част от тях се откриват в тази категория на Euromatica. В нея присъстват мобилни соларни генератори и прилежащите им компоненти и портове за връзка, които оформят системата, включтиелно различен брой LED осветителни тела.

Мобилен соларен генератор

Селекцията представя генератор на соларен ток, придвижван чрез колела и осигуряващ осветление от няколко светодиодни лампи. Той представлява завършен тип автономно захранване от възобновяем тип. В конфигурацията са включени соларните панели, които събират слънчева енергия, задължителните контролер и инвертор, акумулаторна батерия и висок стълб с 4 бр. лампички за светодиодно осветяване, който осигурява светлина в широк периметър. Възможността за свръзка със соларно зарядно устройство и разнообразен тип мобилни устройства, прави продуктът надежден източник на електричество за всеки аспект от бита и почивката.

Генераторът е прекрасен избор за улично осветяване, заместник на класически селкостопански напоителни системи, и страхотно решение за почивка на къмпинг или на вила без достъп до електричество. Енергията, предоставена от него, е достатъчно мощен ресурс на електроенергия за локации извън градската инфраструктура, и позволява да създадете свое пространство, оборудвано със светлинни акценти по ваш вкус.

Уредът е с няколко огромни предимства. Мобилността му е невероятно удобство при работа в земеделски стопанства, корпусът на панелите и базата е предназначен за функциониране в амплитуда -20 - +50°C. Генераторите не излъчват вредни UV и IR лъчи, което ги прави напълно безопасни за природата и хората. Те предоставят електронепрежение през целият тъмен период на денонощието, и са с вградена защита против претоварване и късо съединение.