Ealink

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Външна видеодомофонна станция Ealink Това е елегантна външна видеодомофонна станция, която придав..
181.20лв.
Вътрешен монитор за видеодомофон Ealink M2307EFTA 7'' инчов Мониторът Ealink M2307EFTA е ..
302.40лв.
7 инчов цветен вътрешен монитор за домофон Ealink M2307ADT Мониторът Ealink M2307ADT е с разделит..
254.40лв.
Вътрешен монитор за домофон Ealink M2509ADT 9'' инчов Цветният монитор Ealink M2509ADT им..
403.20лв.
7-инчовa домофонна система Ealink с контрол на достъпа и връзка между станции на закрито. Изклю..
405.60лв.
9-инчова домофонна система с контрол на достъпа и връзка между вътрешната и външната станция. И..
553.20лв.
7-инчова домофонна система с контрол на достъпа и връзка между вътрешната и външната станция. И..
654.00лв.
9-инчова домофонна система за контрол на достъпа и връзка между вътрешната и външната станция. ..
952.80лв.

Защитата на входната врата е определяща за сигурността и спокойствието в помещение. Вдъхновена от най-качествените съвременни разработки, китайската компания Ealink създава качествени видео телефони за врати, панели и интерком системи, аксесоари за видеонаблюдение и продукти за Smart Home дом.

Euromatica представя богата селекция от продукти, сред които ще откриете най-подходящият размер и функции на домофонна система, с която входните части на всяка сграда са напълно обезопасени. Съвременният видеодомофон е усъвършенстван модел на телефонът за контакт, и предоставя уверение в самоличността на всяко лице, което допускате във вътрешността на сградата.

Видеодомофонни системи

В категорията присъстват завършени решения тип видеодомофон с включен контрол на достъпа и електромагнитно заключване. Мониторите са с голям широкоъгълен екран (7”-9”) и ъгъл на обектива 110 °. Корпусът е изработен от висококачествен алуминий, устойчив към студ, влага и други вариации на климатичните условия, отличаващ се с красива визия в матово черно или бяло. Станциите притежават освен микрофон и вградена камера с инфрачервени светодиоди, осигуряваща отлична нощна видимост и заснемане на кадри. 

Системата е изцяло регулируема, а специален режим “Не ме безпокойте“ предоставя възможност за временно изключване на сигналите. Всяка станция разполага с до 12 полифонични мелодии. Почти всяка система предоставя свързаност с вътрешна станция и RFID четец за електронни ключове, вграден във външният корпус. Комплектът включва устройството с монитор, съединители и крепежни елементи, и 2 карти – Мастер карта за управление и такава за отваряне на електромагнитното ядро.

Ако се стремите към абсолютна сигурност у дома, в офис сградата или търговският си обект, видеодомофонните системи с два вътрешни монитора ще предоставят връзка на външният панел с няколко етажа на еднофамилна къща, или пък между няколко контролни офис кабинети. Селекцията разполага и с класически вариант на домофонен модул с четящо устройство за безконтактен ключ, и самостоятелен вътрешен екран с размер 7”-9”. Не изключвайте от ежедневието си удобството да бъдете мобилни и свободни дори и в дома си, доверявайки се на най-актуалните технологични разработки на Ealink.