Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

DSC

Покажи:
Ред:

DSC разработва модерни решения в областта на сигнално-охранителната и пожароизвестителна техника. С тях дори и атмосферните условия не са препятствие и нерешим проблем за спокоен работен ден и почивка у дома. Мултифункционалните устройства осъществяват детекция, управление и защита, по модел на най-модерните безжични модели в сферата. Те се открояват като висококачествени компоненти и аксесоари, съвместими с всеки тип система за охрана и видеонаблюдение.

Комбинацията от функции осигурява светкавично разпознаване на проблем, сигнализация и дистанционна софтуерна реакция. Компанията предлага разрешаване на всеки проблем, независимо дали той е свързан с нежелан достъп до обект или природно бедствие. Тя гарантира спокойни и комфортни минути на работа и у дома.

Уловете проблемите още в началото им

Euromatica предоставя категория сигнално-охранителна продукти на производителят с усъвършенствана безжична конструкция, включваща множество функции и възможност за компютърно програмиране и управление на няколко такива устройства в рамките на охранителна система.

С продуктите на DSC нито хората, нито природата могат да бъдат непреодолима заплаха. Устройствата разпознава проблема мигновено и осигуряват незабавна реакция, което е едно от основните предимства на висококачествената система за сигурност.

Алармена сигнализация и сензори

Селекцията включва съоръжения за локализиране на обекти, навлезли в зоната на охраняваната територия, както и сензори за регистриране на повишен воден дебит, количество дим и висока температура. В изработката им са вложени устойчиви материали – ABS и вътрешно корпусно оребряване от неръждаема метална сплав, които позволяват дълготрайна експлоатация при външен монтаж. Те са фабрично защитени срещу счупване, разрязване или разбиване.

Всяко устройство представлява детектор с аларма, функциониращ чрез независима батерия и предназначен за монтаж върху стена. Някои от тях са с няколко помощни сензори, което осигурява пълна прецизност на оценката. Алармената сигнализация е предварително програмируема и е в звуков или оптичен вариант, чрез светодиодна лампа.

Детективите за климатични промени са изключително интелигентно проектирани. Те предават сигнал само при наводнение или повишено количество дим, отчетено при намокряне на сензорите и с инфрачервени лъчи за надвишаване на определен процент задимяване.