Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Dorcas

Покажи:
Ред:

Електронното заключване все повече измества традиционната защита на врати с брави с ключалка и метален ключ. Високата степен на сигурност на бравите, функциониращи чрез електрически ток или електромагнитна индукция, определя широкото им приложение. Те присъстват в защитата на входни и интериорни врати с нужда от повишен контрол, включително каси и сейфове за ценни вещи. Тези устройства са предпочитани и заради компактната си конструкция и отключване чрез подаване на електоимпулс, което изключва честото механично триене на компонентите и значително удължава периодът на експлоатация.

Dorcas създава модерни решения в електронното управление на врати и преграждащи съоръжения. Euromatica представя селекция от най-успешните разработки на този тип заключващи системи, заедно с компоненти за правилен монтаж и експлоатиране. Инсталацията им гарантира сигурност и комфорт през всяка минута от денонощието както за ограничени по площ, така и за пространства с интензивен ежедневен трафик. Присъствието им спестява доста средства по поддръжката и управлението на сгради и инсталации.

Електрически и електромагнитни брави и насрещници

Електронната и електромагнитна брава в селекцията се различават предимно по начинът на реакция спрямо електрически/магнитен инмпулс и тип монтиране. Механизмите се отключват при подаване или спиране на електрическо напрежение, а монтажът им бива повърхностен и вграден.

Извън тези разлики, почти всички предложения се отличават с компактна конструкция, регулируем език при моделите с радиално отключване, и механична памет. Усъвършенстваните конструкции за електронно заключване разполагат и с вградени сензори за отчитане на движение. Подходящи са за външни блиндирани, дървени, ПВЦ и стъклени врати.

Категорията разполага и с насрещници за почти всеки тип материал. Регулируеми устройства за една или две брави, те са прекрасни допълнителни защитни устройства за врата с различна плътност и структура. Към тях е подбрана и селекция с подходящи планки за различните типове врати. Цените са изключително достъпни и подходящи за абсолютно всеки тип бюджет.