Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Danfoss

Няма налични продукти.

Danfoss е популярна компания във вече доста актуалната сфера на цялостна модернизация в управлението на процеси, свързани с околната среда в земеделски и градски открити райони, както и с организацията на офис и домашни пространства. Животът - по-екологичен, лесен, приятен и вдъхновяващ, е основен мотив и стимул на производителят, чиито разработки следват световните тенденции в проектиране на интериор и локални райони на обществени зони.

Сред предложенията му се открояват както висококачествени клмпоненти и аксесоари, така и завършени системи и технологии за модерно управление на процеси в индустриални заводи, добивната промишленост, селското стопанство, както и на един по-различен и “интелигентен" дом. Осъвременените мобилни средства за производство и ежедневен живот са неделима част от селекцията й. Компанията е пример, че мултифункционалните решения могат да са едновременно практични и елегантни.

Управлявате домът си умело, дори и когато не сте там

В Euromaticа, производителят демонстрира в отделна категория част от висококачествените си съоръжения и аксесоари за автоматизация, задвижване и функциониране на машини, захранване и преобразуване на електроенергия, фотоволтаични системи за ток, локално и обширно затопляне и охлаждане. В нея ще се запознаете с предимствата на Smart Home системите, които показват нов начин за почивка и релакс, от които съвременният свят се нуждае все повече – с увеличаван е на пространството и ограничаване на човешките усилия в битовите дейности. Контролът върху всички удобства може да се случва дистанционно, само с едно натискане на бутон.

Поддържате постоянна и здравословна температура в дома си, включително и в часовете, когато отсъствате! Аксесоар като електронният програмируем радиаторен термостат предоставя възможност за  неизменна 24-часова топлина. Уредът има няколко режима на работа и се отличава с мултифункционални свойства на нагряване, детекция на отворен прозорец, защита от замръзване, настройване на 9 температурни диапазона, хронизация през 5-минутни интервали и автоматичнл намаляване на напрежение. Той се отличава с компактна конструкция, а малък ЛЕД дисплей показва зададената температура.