Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Dahua

Покажи:
Ред:

Dahua Technology, основана в Китай, предоставя едни от най-усъвършенстваните решения в сферата на охраната и видеонаблюдението. В каталогът й присъстват всички компоненти и аксесоари за система за видеонаблюдение за малки и просторни площи.

Компанията залага на традиционна мрежа от аналогов запис, но в каталогът й е отделено място и на най-модерните разработки за заснемане, транспортиране и цифровизация на сигнал. Съвременните тенденции са ориентирани към ограничаване на кабелният пренос на данни и стремеж към съвместяване на множество функции в едно устройство.

Оборудването за визуално проследяване и запис се състои от няколко базови устройства – камера, рекордер за обработка и възпроизвеждане на сигнал, монитор и софтуерно приложение за контрол. В Euromatica е представена богата гама съоръжения и прибори за проследяване на събития в открити и закрити пространства, и за изграждане на цялостна система за контрол на достъп.

Селекцията предлага Dahua камери, контролери, рекордери за централизиран контрол  видеорегистратори за автомобил, четци за електронни ключове и карти, монитори за разнообразни модели проследяващи устройства, както и завършени видеоохранителни системи за пространства с нисък и натоварен трафик. Качеството и модерната технология са допълнени и от изключително изгодни цени, в сравнение с други търговски обекти.

Видеокамери

Dahua камера е предпочитан избор за заснемане на видеоданни, заради съвременната си конструкция, съчетана с множество допълнителни полезни функции. Сред камерите се различават куполни, ротационни, скоростни и безжични IP  камери Dahua. Независимо от конструкцията си, те са с усъвършенствана оптична технология от CMOS сензор с 2, 5 и 8-мегапиксела капацитет, заснемащ образ с Full HD резолюция.

По-голяма част от съоръженията притежават способност за увеличаване на изображение 16х, фокусно разстояние с широк ъгъл на видимост и сензори -  разпознаване на движение, откриване на празни места, локализиране на единични обекти и др. Вградени инфрачервени светодиоди осигуряват ясна картина нощем, а много от устройствата разполагат и с добавени функции за оптимизиране на изображение. Камерите се свързват с FTP и PoE кабели, като за новите разработки функционират с един кабел за аудио-визуални данни.

Рекордери, видеорегистратори и аксесоари

Категорията предлага многоканални Dahua DVR  и NVR рекордери за централизирано управление и за превозно средство с различен капацитет, включително безжичен NVR сървър. Сред тях се откроява модел Tribrid, който поддържа  HDCVI, IP и аналогови камери, както по-разширеният му вариант Pentabrid, включващ HDCVI, AHD, IP, Turbo HD и аналогов запис. Те са оборудвани с видеопортове за директна връзка към монитор, обикновено HDMI и VGA вариация. Стандартната за Dahua DVR цена се среща в изгоден за всеки потребител вариант.

Наред със съоръженията за цифровизация на записани данни, селекцията  включва и устройства за изграждане и поддръжка на системи за контрол на достъпа за сгради и съоръжения. Сред предложенията са включени безжични видеодомофони с външна станция ,контролер и за няколко броя врати, четци за безконтактни ключове и хибридни четци – прочитане на ключ и код/парола. Всички продукти на компанията са изработени от висококачествени материали и са със сертификат за устойчивост към струи вода, пясък и сняг