Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

D-Link

Покажи:
Ред:

Тайванският производител D-link предоставя съвременни решения за дома и бизнеса, под формата на цялостни мултимедийни мрежи, както и всички необходими части и аксесоари за инсталиране, функциониране и контрол на системите. Сред разработките им, които са в крак с най-актуалните нововъведения в сферата, присъстват конфигурации за офис пространства и бизнес  сгради, както и “интелигентно“ управление на дома.

Предложенията на компанията са вдъхновени от модерните методи за защита и управление на пространство – с ограничаване броят свързващи устройства и трансформатори (кабели, конвертори и др.). Това се случва чрез включване на функциите им като съставни компоненти от едно съоръжение, под формата на сензор, датчик, конвертор, и съвременни прибори за безкабелен пренос на данни, които усъвършенстваха визуалното наблюдение на площи.

Сигурност с минимални усилия

Категорията представя оборудване за една от най-модерните разработки във видеонаблюдението - безжична IP видеокамера с подобрена конструкция,  технология на заснемане и възпроизвеждане на изображение.

IP камерите се отличават с високоскоростен транспорт на визуален сигнал, лишен от забавяне при голяма дължина на трасето, с изключително ясна картина. Образът им  се цифровизира еднократно и не се нуждае от конвертиране.

Вместо стандартното окабеляване, сигналът се доставя чрез PoE кабел, а отсъствието на комплект кабели прави устройството идеален избор за проследяване на обширни пространства. Огромно нейно предимство е лесната й интеграция към системи за наблюдение, електроуреди и инсталации.

Аксесоари с работни функции

В категорията се открояват висококачествени приспособления за свързване на безжични видеокамери с електропреносната мрежа. Сред тях се откроява 24-канален блок – суич, за захранване с електроенергия. Компактен и изработен от устойчив материал, с метални контакти за бърза ел. връзка, продуктът осигурява пълно зареждане в рамките на средна система за видеопроследяване.

Захранващите портове са разположени в 3 блока, всеки съдържащ 8 букси. Първите 4 са с 30 вата капацитет, а 5-24 – 15-ватови. Устройството е с вградена защита от претоварване, вентилатор, бутон з превключване и ЛЕД дисплей.