Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Commax

Покажи:
Ред:

Commax e български производител на решения от комуникационен, аудио и аудиовизуален тип за жилищни и административни инсталации. Euromatica представя категория технологии за защита на вход към обект - Комакс домофон и видеодомофонни системи – панели за открит монтаж и за вътрешносградното пространство.

За домофоните

Домофонът е мултифункционално устройство, което извършва комбинираната функция на входен звънец, ключалка, идентификатор и телефон. Разговорът е начин да се разпознае лицето при входната зона преди пропуск, което гарантира сигурността не само на единичен обект, но на всички помещения в сграда.

След уверение, че посетителят е близък или познат, той се допуска чрез натискане на бутон, задвижващ вратата. Предимство при тези устройства е, че те се управляват единствено от лица в сградата, а посетителите очакват пропуск, така че безопасността е почти напълно гарантирана.

Съвременните видеодомофони осигуряват и видеовръзка към аудио комуникацията, както и камера със сензори за заснемане на определен периметър около входа по всяко време - денем и нощем. Най-модерните решения имат широкоинчов цветен екран, който гарантира отлично разпознаване чрез кристално ясна картина.

Българското решение в сигурността на входни зони

Производителят представя варианти на най-актуалните разработки в областта. Категорията включва класически комплект външен високоговорител с домофонни телефони със слушалка, самостоятелни външни станции без бутони и с няколко броя бутони, както домофонен телефон за станция. Материалите са качествена пластмаса и алуминиева сплав.

Комакс видеодомофон е най-разумното решение за сигурността ви. Те представляват класическа система от вътрешна и външна станция. Новите варианти са с широкоъгълни LCD екрани със сензорни бутони, CMOS сензор за изображения, инфрачервена подсветка за отлична видимост през нощта, широк ъгъл на наблюдение. Видеодомофони Комакс са системи с монитори за сградният и открит панел и възможност за аудиоразширение.

В категорията присъстват и особено актуалният днес безжичен  IP видеодомофон Commax. Функционирането без окабеляване е огромно предимство за устройство от този тип, към което е добавен цветен дисплей с капацитивен тъч скрийн, задължителната вградена камера и слот за карта  памет.