Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Combi Arialdo

Няма налични продукти.

В Euromatica е създадена специална категория за продуктите на Combi Arialdo – производител на части и аксесоари за автоматики за врата. Сред предложенията присъстват всички елементи от конструкция и за управлението на врати и портали, от различен тип.

Подмяната на детайл от конструкцията често е приемана за неизгоден процес. При автоматики със сложна структура обаче, поправката и замяна на част е единствен вариант за възстановяване на задвижването в кратък период, което е от основно значение за приложимостта му.

Правилното изпълнение на процедурата се определя не дотолкова от монтажът, колкото от качеството на използваните компоненти. Задвижващата автоматика има отличителна особеност - тя е компилация от масивни и фини части, всяка от които е със значима роля при осъществяване на движение.

Материалът и конструкцията на детайлът са основна характеристика за функционалност. Производителят предлага богата гама от качествени детайли, създадени за улеснение и повече бързина в задвижването.

Компоненти за плъзгащи и люлеещи се врати

Категорията представя разнообразие от механизми за управление на автоматизирана врата – съоръжение с няколко типа структура и начин на задвижване. С всеки продукт на Combi Arialdo се осигурява стабилност и  безпроблемна мобилност, устойчивост срещу климатични въздействия, механичен натиск, и дълъг период на експлоатация.

В селекцията се откриват ролки и колела от V-образен тип, горна водеща ролка и стандартни колела за различен вид лагери. Предвидени са и класически и профилни V-образни релси за ролкови водачи, предназначени за подов монтаж чрез винтове и крепежни елементи. Сред продуктите са включени ниски и високи спирачки, както и механични ограничители с гума, за контрол на люлееща се и плъзгаща преграда.

Производителят използва висококачествени материали като неръждаема стомана, тефлон и др. За изработката са използвани поцинковани покрития, предоставящи допълнителна степен на устойчивост към студ и намокряне, което не допуска поява на ръжда и корозия.