Chiyu

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Контролер на достъпа 3 в1 Биометрична система за контрол на достъпа за използване в много врати.&..
864.00лв.
Система за контрол на достъпа за до 8 врати Chiyu Тази система за контрол на достъпа може да конт..
484.80лв.

Chiyu е тайвански производител на цялостни решения и компоненти за контрол на достъпа, които се оказват изключително ползотворен избор за входни и интериорни зони. Контрол на достъп се прилага в почти всяко пространство, където стандартната ключалка не е достатъчна мярка.

Изграждането на функционална система е възможно единствено с устройства с достатъчно качествена изработка, устойчиви на различни климатични условия, с автоматизирано/електронно управление, и включени индикации и сензори за обратна връзка за изпълнена операция (отключване, заключване, разпознаване). Видеонаблюдението на съответният участък също е сред задължителните условия на системите от такъв тип. Постепенно, те все повече заместват физическата охрана, създавайки нов тип защита, всеобхватна и сигурна и при отдалечено управление.

Видове системи за контролиран достъп и Chiyu

Заключването на врата е традиционна мярка за сигурност. Днес то е видоизменено от модерното електронно заключване, което е основен елемент от СКД. Достъпът до помещение се случва с помощта на идентификационно устройство за разпознаване на идентификатор. Идентификаторът е електронен ключ с контактен/безконтактен начин на отключване.

Модерните идентификационни конфигурации се справят с предизвикателствата на всяка температурна амплитуда – те са изработени от материали с различна степен на устойчивост спрямо студ, топлина, UV лъчи, влага и намокряне. Обикновено, устройствата са с вграден контролер, индикатори за извършените операции, и възможност за настройка на времето за реакция или за операция.

Категорията представя разнообразна гама от устройства и аксесоари за контролиране на достъп до обект. Оттук можете да изберете оборудване както за биометрични, така и за RFID система. Сред предложенията се открояват контролерите за изпълнение на действие с тройна функция: пръстов отпечатък, безконтактна радиочестотна връзка и PIN номер на клавиатура. Приложими са при отваряне на множество помещения, управлявани са компютърно, а капацитетът на системата е около 20000 потребители.