Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Caranda

Няма налични продукти.

Caranda представя най-модерните италиански решения за соларни системи. Използването на естествена слънчева енергия за електрификация е на почит в южната държава и множество производители влагат технологичните си познания в изграждане на акумулаторни батерии за захранване извън рамките на електропреносната мрежа. Euromatica включва в каталогът си продукти на една от най-успешните компании от Италия, разработващи аксесоари за фотоволтаични системи.

Absorbent Glass Mat

Соларната батерия е необходимост при структуриране на фотоволтаични мрежи с висок капацитет и обхват на действие. Излъчената от слънцето светлина към слънчевите панели, която се преобразува в електричество чрез инвертори, зарежда директно въпросното устройство. То съхранява електронапрежението и го прилага при нужда от захранване - в тъмните часове от денонощието или облачни атмосферни условия.

Зарядното устройство за фотоволтаичните акумулатори е слънцето, а с тяхна помощ независимото електричество лесно се вписва в градска среда, дори и като основен източник на ток за големи промишлени и индустриални заводи, където производителните процеси изискват непрекъснат достъп до електрическо напрежение.

В категорията са включени модерни необслужваеми модели с гел електролит. Електролитната смес не е течност, а желеобразна консистенция, нанесена върху плочи тип “мрежа” от стъклени влакънца. Предимството им са многобройни. Сред тях се отличават необслужваемата конструкция, липсата на електролитни загуби, по-висока устойчивост на разряд и по-дълготрайна експлоатация.

Категорията включва AGM GEL – по-качествената разновидност на гелови акумулатори, които демонстрират изключително бавно разреждане и добра функционалност. Представените варианти са с разнообразен капацитет, в зависимост от приложението им, и са изработени с NanoGEL, който е активен с няколко цикъла повече от стандартът. Структурата им е от ламелни пластини, които не се влияят и деформират от вибрации, сътресение или механични въздействия. Стойността  е изключително изгодна.