Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

CAME

Покажи:
Ред:

Италианските преградни съоръжения и автоматики Came са прекрасен избор за изграждане на автоматизирани паркинг системи. Те са конфигурация от компоненти, подбрани и разположени, така че функционалността им да изисква минимална човешка намеса. Тя включва ограничители за паркоместа, масивни прегради, идентификационни устройства за разпознаване на оторизирани лица, терминал за заплащане и валидиране на такси.

Паркингите от съвременен вид

Когато е правилно изградена, системата за паркиране предоставя сигурност, мобилност, и човешко присъствие за защита на пространството не е необходимо. Euromatica създава категория с части и детайли, които осигуряват изключително улеснено контрол на преминаващи превозни средства. Автоматизираната система е предпочитана за зони, създадени за всеки вид превозно средство, включително и паркинги с интензивен ежедневен трафик.

Паркингът от модерен тип разчита на бърза реакция, видеонаблюдение върху зоната и синхрон между компонентите. Наблюдението с камери все по-често се замества от сензори и фотоклетки, разположени по автоматичните бариери и друг тип ограничители, които регистрират движение от определено разстояние. Звукови и светлинни индикатори за проследяване изпълнение на действие, и за работен режим, известяват за начало и край на съответната операция.

Билетни терминали за достъп

Пропускът чрез билет с бар код е изключително удобен вариант за управление на паркинги. Билетът изпълнява ролята на идентификатор и осигурява достъп след издаването му от конкретен терминал. Върху него са обозначени датата и часът на влизане, като данните се запаметяват и от терминалът, и могат да се възпроизведат при необходимост.

В категорията се откриват компоненти и аксесоари за функциониране на специфична конфигурация. Сред тях се открояват комплектите ваучери за система CAME PSTICKET2A, осигуряващи дългосрочен пропуск до конкретни обекти. Пакетът включва 2000 ваучери. Цената му е изгодна и гарантира дълготрайно удобство и комфорт, без необходимост от постоянно закупуване на билети.