Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Cabletech

Покажи:
Ред:

Изключително значима категория от каталогът на Еuromatica са продуктите на Cabletech – създател на цялостни решения в строителство, електрооборудване, климатизация, видеонаблюдение, светлинни декорации и визуализации, озвучаване, софтуерни и хардуерни продукти. Изборът на производител с такава класа позволява адекватно и представително посрещане на битови, фирмени и общински нужди.

Производителят представя изцяло съвременни предложения в електрониката и мултимедията, на базата на най-актуалните разработки в международен план, в унисон с настоящи международни стандарти за качество и безопасност. Цената им е достъпна, а в селекцията са включени предложения, съвместими с потребностите на всеки собственик на малък и среден бизнес, и на средностатистически граждани.

От електрификация, светлинен и аудио декор, до климатични инсталации, структурно окабеляване и други аксесоари за експлоатация на оборудване – фирмата предлага оборудване от завършен тип, отличаващо се с висока функционалност и стилен дизайн. Продуктите са предназначени за домашен, фирмен или открит интериор, изработени от устойчиви и адаптивни към климатичните условия материали, и с модерни електронни приспособления за проследяване на обратна връзка.

Мултимедия, софтуер и хардуер и аксесоари

Фирмата представя произведения, които правят излишно пазаруването на мултимедийни, хардуерни и софтуерни продукти от известните хипермаркети. В категорията ни се откриват богата гама офис техника, принтери и софтуер, както и плоски Full HD телевизори с широк визуален ъгъл и размер на екрана, висока резолюция, ярка контрастна картина и отличен капацитет на звука. Телевизорите са проектирани с възможност за автоматично изключване, запис на данни, цифров и аналогов тунер, няколко HDMI порта, USB порт, изход за слушалки и коаксиален кабел. 

Сред разнообразието от допълнителни прибори се отличават тестерите за камери за видеонаблюдение. Селекцията включва тестери за стандартна аналогова и HD, IP, HD-TVI HD-CVI, AHD камера с цветен сензорен дисплей, високоговорител, адаптер за зареждане, UTP терминатор и мултицетни сонди. Устройствата са със собствен протокол, но и адаптиращи се към ONVIF.