Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Avtech

Покажи:
Ред:

Ако са ви нужни качествени и прецизни камери за видеонаблюдение, ние препоръчваме разработките на Avtech. Тайванската компания създава едни от най-добрите системи за наблюдение в затворени помещения и на открито. Ние от Евроматика ви предлагаме и двете разновидности, при това с гаранцията на един оригинален продукт, предоставен от нас на разумна цена.

За марката

Компанията AVTECH е основана през 1996 г. Днес тя е един от водещите световни производители на системи за видеонаблюдение. Със стабилно увеличаване на приходите и практическа бизнес философия, тя е определена за най-голямата публична компания в този сегмент на тайванската индустрия.

Тайванската компания полага всички усилия да наложи последните иновации в технологията, продуктите и внедряването на системите за видеонаблюдение. Базирайки се на дългогодишен опит в областта на научните изследвания в индустрията, AVTECH постигна водеща позиция в поддръжката на мобилни платформи и днес предлага пълната гама продукти за видео-наблюдение.

EagleEyes, софтуерът за мобилно приложение, разработен от компанията, е най-изтегляният софтуер за охрана с видеокамери в света. Той реализира пълнофункционално дистанционно управление и задоволява нарастващите изисквания на пазара за управление чрез смартфони и таблети. През 2010 г. към EagleEyes бе въведена революционна система за уведомяване Push Video, която беше приложена към пълната гама продукти на марката.

След като алармата се задейства, видеоклип, съдържащ запис от настъпилото събитие се изпраща към мобилно устройство в рамките на 5 секунди. Тази технология доведе до огромни промени в индустрията и превърна видеонаблюдението в активна защита, вместо в пасивен доставчик на доказателства, какъвто беше преди това. Със силна пазарна база на аналогови решения, Автек направи и очаквания пробив, за да се присъедини към производителите на мрежово IP наблюдение.

Самостоятелен NVR от ново поколение е най-простото решение, интегриращо в себе си видео наблюдение, дистанционно управление и съхранение на записи. С поддръжката на технологията plug & play за опростяване на сложните мрежови конфигурации, всички IP конфигурации на марката могат да бъдат изпълнени автоматично в рамките на 3 минути.

NVR рекордерът предлага на потребителите лесен начин за запис и възпроизвеждане на видео през Intranet. Разработките на тайванския гигант могат да бъдат конфигурирани и като източник на данни за CMS (Central Management System), с цел да се максимизира ефективността на IP-базираното видеонаблюдение и отдалеченото архивиране.