Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

AOC

Покажи:
Ред:

Видеонаблюдението днес има високи изисквания по отношение качеството на изображението, за което важно е не само какви камери, но и какъв монитор за достъп в реално време или преглед на записите ще използвате. Ние от Ероматика предлагаме най-добрите технологични решения, затова мониторите AOC са толкова важна част от продуктовия ни асортимент.

За марката

Компанията AOC е дъщерна фирма на TPV Technology. Основана през 1967 г. от Ross Siragusa в Чикаго Илинойс, като азиатския клон на неговата Admiral Overseas Corporation (AOC), и до днес централата на фирмата е базирана в Тайпе Тайван. Тя е първият производител и износител на цветни телевизори.

Днес продуктите на тази марка, включително CRT и LCD монитори, LCD телевизори, устройства "всичко в едно" и Android таблети, се предлагат в повече от 40 страни по света. От самото си основаване, компанията е фокусирана изцяло върху подобряване на технологиите при екраните, независимо дали става въпрос за телевизори или за монитори за видеонаблюдение.

Разработките на тайванския гигант в електронната индустрия включват няколко типа екрани:

  • Големи – 27 – 40’’
  • Минималистичен дизайн
  • С висока резолюция
  • Ергономични
  • Базови
  • Преносими

През 2016г. компанията представя и своята премиум линия геймърски монитори. Мониторите за видеонаблюдение са едно логично продължение на продуктовата гама на AOC. Те се отличават с изключително деликатен профил и много елегантен дизайн. Най-голямо впечатление прави обаче високата им разделителна способност. Всичко уловено от видеокамерите може да се види до най-дребния детайл.

От нас можете да закупите 21.5-инчов Full HD монитор, подходящ за офис работа и за окомплектоване на вашата домашна или фирмена система за видеонаблюдение. С нещо ще се насладите на 16.7 милиона цвята, а благодарение на функциите Eco и e-Saver ще пестите и електрическа енергия.

Благодарение на минималното време за реакция от 5 милисекунди, ще си осигурите отлична производителност при използване на монитора. Мониторът позволява свързване чрез HDMI или VGA кабелната връзка, която е глобален стандарт за предаване на видео и аудио сигнал от потребителя. HDMI / VGA  ви позволяват лесно да свържете монитора си с PC, лаптоп, DVR, NVR, игрални конзоли и мултимедийни плейъри.