Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Anviz

Покажи:
Ред:

Категорията контролери, четци и електронни брави с различна конструкция осигуряват цялостно оборудване при изграждане на модерна система за контролиран достъп. Устройствата са продукт на производителят на интелигентни решения в сигурността Anviz, известен с високотехнологичните си  биометрични системи. Стойността им е изключително изгодна за периодът на експлоатация и функциите, които предоставят.

Четящи устройства

Селекцията включва съоръжения за идентификация на телесни параметри и безконтактни ключове/контактни карти при отваряне на електронна брава. Размерът зависи от приложимостта на конструкцията, но устойчивите материали са характерни за всеки продукт. Повечето от тях са сертифицирани срещу влага с рейтинг над IP44 и са пригодени за работа в амплитуда -25-70 гр.

Те са хибридна версия, отчитаща биометрични данни и RFID ключ/карта едновременно или поотделно. TCP-IP връзка и Wiegrand 26 порт осигуряват връзка с допълнителни приспособления за контрол и четец. 32-битов процесор осигурява минимален период за реакция. Капацитетът на повечето различава над 1000 идентификатора и съхранява хронология с над 10000 събития.

Управлението им се извършва чрез изключително достъпен софтуер, който позволява и пренос на отчети в Excel. Хронология на достъп и друг тип информация може да се изтегли и на USB носител. Част от продуктите разполагат с динамичен URL адрес, чрез който връзката с тях се случва директно през мобилно устройство.

Терминалите са компактни, някои от тях – със сензорни или капацитивни бутони и цветен LCD екран с дата и час. Огромно предимство е възможността за прецизно проследяване на работно време и изчисляване на хонорар възоснова на данните. Най-високофункционалните предложения идентифицират FP, карта, ID + FP, ID + PW, PW + карти, FP + карти.

Селекцията разполага и с контролери за четец с няколко порта за управление на няколко системи. В него са разположени изходи за регулиране режимът на много врати, а собственият му режим позволява работа с различни приложения.

Електромагнитни брави

Брава с вграден четец за идентификатори, функционираща чрез електрически батерии, е още по-удобен начин да защитите входната врата или интериорните пространства. Комбиниран тип (биометрия+код) със сензорна клавиатура и OLED дисплей, защитени от зацапване с пръсти, устойчив на влага и прах материал на изработка, и Bluetooth връзка.

Капацитетът достига 100 идентификатора, а светлинен индикатор обозначава настоящият режим на работа. Клавиатурата е с вградена самоактивация Sense On, а скоростта на отваряне е в рамките на 5 секунди. Материалът е поцинкована метална сплав със защита от влага IP65.