Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Amerisolar

Покажи:
Ред:

Соларните панели с марка Amerisolar се радват на изключителен интерес не само в нашата страна, но и в много страни от всички континенти. Продукцията на американската компания включва мнокристални и поликристални фотоволтаични панели, които при нас в Евроматика ще откриете под формата на единични решения и на палет. Панелите с марка Америсолар са с гарантиран експлоатационен период от 30 години.

Защо да се доверите на този производител?

Изграждането на една микро или многомащабна фотоволтаична система е отговорна задача, към която трябва да подходите с внимание и отговорност. Всеки компонент на системата ще окаже влияние върху ефективността на вашата електроцентрала, но най-голяма отговорност, като че ли пада върху соларните панели.

Във фирмения ни каталог ще срещнете соларни модули на различни производители, за чието качество и ефективност ние даваме пълна гаранция. Нашата увереност, че предлагаме продукт с отлично качество, се дължи на внимателния подбор на производителите, чиито разработки предлагаме. Тези на Amerisolar са едни от най-добрите решения за домашни слънчеви системи и за крупни инвестиционни проекти.

Изборът ви се простира между поликристални и монокристални фотоволтаични панели, що се касае до този технологичен гигант. Двете разновидности имат специфични характеристики, по които могат да се отличат. Така например монокристалният слънчев панел се произвежда от силициеви монкристали по изключително сложна технология.

Монокристалните соларни панели имат най-висок коефициент на полезно действие при директно слънцегреене и позволяват да се постигне максимална мощност на определена площ. Поликристалните, от друга страна са с малко по-нисък коефициент на ефективност (1-2%), но и със значително по-ниски производствени разходи.

В категория Amerisolar ще откриете оптимален брой удачни решения за изграждането на собствена система за производство на електрическа енергия от възобновяеми източници. Екипът ни е готов да ви съдейства с информация и насоки относно избора на продукт и неговото приложение във вашия индивидуален проект.

Освен с продажба и доставка на оборудване за соларни електроцентрали, ние специализираме и в цялостно изграждане на фотоволтаични системи по предварително изготвен от нас проект, съобразен с нуждите и финансовите възможности на всеки отделен клиент.