Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Almaden

Покажи:
Ред:

ALMADEN  е лидер в производството на модули за соларни системи. Този производител е световно признат, заради създаването на Know-How и иновативни решения за производство на електроенергия от възобновяеми източници. Сферата на влияние е огромна. Алмаден произвежда от микро Grid решения до петролни соларни станции, фотоволтаични покриви и паркинги. Компанията заслужава собствена категория в уеб сайта на Евроматика.

За компанията

Компанията ALMADEN е създадена през 2006 г. в китайската провинция Changzhou, с основна дейност: изработка на соларни стъкла с анти-рефлективно покритие ( Anti-Reflective Coating – ARC). Само 3 години по-късно, през 2009г. глобалният пазарен дял в производството на ARC стъкла за слънчеви панели, достигнат от мултинационалната компания е 38%.

2012 е годината, в която Алмаден започва масово производство на ултра тънки (2мм) соларни стъкла, и се превръща в новатор с разработката на слънчеви панели по технологията стъкло-стъкло. През 2014 г. в Дубай – Обединени Арабски Емирства, е регистрирана марката Almaden MENA FZE.

Соларните паркинги, предлагани от нас са пример за прецизност на разработката с цел максимална ефективност. Продуктите на популярния бранд са с различен размер на конструкцията и с различен обем произведена електроенергия от слънцето. Покупката на фотоволтаичен паркинг с марка Almaden е една изключително разумна инвестиция с бърза реализация на приходи.

Предназначението на фотоволтаичните паркинг системи е двойно. Те служат за защита на превозните средства от атмосферните влияния, но в същото време осигуряват независимо електрозахранване чрез производство на 100% зелена енергия. Предимствата от изграждането на едно такова съоръжения са безспорни.

Системите на Алмаден са с изключително дълъг експлоатационен живот, достигащ 25 – 30 години, без нужда от поддръжка и допълнителни консумативи през целия период на експлоатация. Фотоволтаиците тип паркинг на марката произвеждат енергия, която би могла да се използва както за покриване на собствените енергийни нужди, така и с цел печалба, чрез отдаване на произведената ел енергия към електроразпределителната мрежа.

В каталога ни ще откриете богата гама слънчеви панели, както и аксесоари и консумативи за същите с марка ALMADEN. Препоръчваме ги на всички свои частни и бизнес клиенти.