Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

ABL

Няма налични продукти.

Евроматика предлага технически и инженерни разработки на водещи в световен мащаб производители. Един от тях е ABL. Тази марка заслужава собствена категория, в която клиентите ни да откриват нейните продукти. Вашият електромобил вече може да се сдобие с компактна зарядна станция, подходяща за използване на открито и в затворени помещения.

Продуктите на немската компания са едни от най-търсените не само в Европа, но и в редица страни извън стария континент. Богатата гама индустриални щепсели и куплунги на марката покрива всички съвременни дизайни, голяма част от които са собствена разработка и технологична иновация. ABL изобретява щепселът „шуко”, както и първият автоматичен верижен прекъсвач.

Компактната станция за зареждане на хибридни автомобили заслужава специално внимание, защото зад малкия размер тук се крие огромна производителност. Зарядното е предназначено за частни потребители (жилища) и за малки бизнес обекти. eMH1 е всъщност най-малката станция в света. Благодарение на капацитета си за зареждане от 22 kW, тя може да зарежда всеки тип превозни средства, без да заема пространство.

Продуктовата гама на немския производител включва: нисковолтови и превключващи устройства, комбинирани уреди тип „Socket outlet” за стационарни и мобилни приложения, и специализирано захранване за туристически каравани. Серията eMobility на марката включва малки стенни зарядни станции, колони за зареждане и системни компоненти за частни, полупублични и публични приложения.

С навлизането на електромобила в масова употреба, продуктите на немския гигант в енергийната индустрия ще стават все по-търсени и в нашата страна. Ние сме горди от факта, че можем да предложим на своите клиенти последните технологични разработки, отличаващи се с високо качество, безопасност и ефективност.

Колекцията ни от решения с марка ABL тепърва ще се обогатява, затова препоръчваме да следите редовно промените в нашия онлайн каталог. При нужда от разяснения, съвети и експертна помощ в избора на конкретен артикул, не се колебайте да се свържете с нас. Като утвърден доставчик на широк спектър от технологични разработки за бизнеса и бита, ние предлагаме най-ниски цени с възможност за покупка от всяка точка на страната.