Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

2Easy

Покажи:
Ред:

Видеодомофоните претърпяха сериозни подобрения. От класическо средство за комуникация в сградите, те се превърнаха в автономни охранителни системи с безброй работни функции. Как се случи това? С добавяне на висококачествена камера и екран, позволяващи в реално време и на запис да се проследяват събития, настъпили в обсега на действие на устройството. Един чудесен пример за напредъка, са домофонните системи 2Easy, предоставени от Евроматика.

Характеристики и предимства

Видеодомофонните станции 2Easy, при нас се предлагат във вариант с един и с два 7-инчови монитора. Системата от въпросния вид се състои от външна станция с метален вандалоустойчив корпус; един или два вътрешни монитора с диагонал 7” и захранване.

Видеодомофонът предлага пълния набор от работни режими, включително възможност за вътрешна комуникация, управление на входна врата; светлинна функция, мониторинг и функция за пренасочване на повиквания посредством добавен DT-GSM модул. Станцията разполага със звънец и допълнителен конектор за зумер.

Специално внимание заслужават камерите на домофонните системи 2Easy. Използван е сензор с висока разделителна способност тип 650TVL с ъгъл на видимост H 105 °. 7-инчовият тъч скрийн екран също прави добро впечатление. Цветният сензорен дисплей ви позволява да виждате хора и събития с изключителна чистота до най-дребните детайли.

Използването на домофонната система е невероятно лесно и удобно. Наличен е режим „свободни ръце” позволяващ свободна комуникация във всякакви ситуации. Допълнително удобство осигуряват и осветените тъч скрийн бутони в комбинация с интуитивното меню. Разделителната способност на дисплея е 800 x 480 пиксела, а типът на видео сигнала: 1Vp-p, 75Ω, стандарт CCIR.

Окабеляването на домофоните 2 Easy се извършва на два проводника без полярност за захранване NO / NC 12Vcc / 300mA. Инсталирането става посредством вграден монтаж, с което се постига максимална съвместимост на домофонната централа с фасадата на сградата, където се използва. Корпусът на външната станция е със степен на защита IP 54, позволяващ работа при всякакви метеорологични условия. Работната температура се движи в широк диапазон – от -150С до + 450С.