Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Двойна панта за индустриална врата тип хармоника

Код на продукта: Hidge-UF
Наличност: В наличност
60.00лв. с ДДС
Без ДДС: 50.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Двойна панта за индустриална врата тип хармоника, произведена в Италия. Гарантирано качество.

Тази двойна панта стабилизира индустриални врати тип хармоника, като се заключва в две позиции. Автоматично се заключва, така че вратите остават отворени или се заключва, когато вратите са сгънати, за да се елиминира отскачането. 

Особености на пантите на индустриални врати хармоника

Индустриалните врати Хармоника са обикновено тежки метални съоръжения, нуждаещи се от здраво и стабилно укрепване. Пантите за такъв тип врата са гъвкави шарнирни съединения, способни да поддържат вратите в правилна позиция и да издържат на голямото натоварване. Те улесняват правилното люлеене на крилата и в някои случаи позволяват ротация в една посока около централната ос.

Пантата за врати хармоники осигурява стабилна опора на дори най-тежките съоръжения, поддържайки ги стабилно на нужните позиции. Издръжливите, дизайнерски и носещи панти за индустриални порти винаги са били много популярни сред купувачите. Те са лесни за инсталиране и осигуряват по-добро захващане на вратите. Пантите от този вид обикновено се монтират в горната и долната част на крилата, оставяйки малък участък открит.

С какво е различна Heavy-Duty пантата?

Индустриалната панта принадлежи към укрепващите механизми от типа Heavy-Duty. Това са крепежи, предназначени за интензивно натоварване, което е характерно за индустриалните сгъващи се метални порти. Тъй като предназначението им е да осигуряват опора на порти, които се използват интензивно, въпросният клас панти се изработват от премиум клас метали.

Обикновено са изработени от по-дебела стомана, а ако са предназначени за външна употреба, се използва неръждаема стомана с тефлоново покритие. Самите механизми са пригодени за по-плавна работа от стандартните си аналози, когато придържат по-тежка врата. Двойната панта на италианския производител отговаря на основните технически характеристики и на високите индустриални стандарти.

Посочената цена е за 1бр механизъм. Можем да предоставим пълната гама компоненти, необходими за монтаж и задвижване на индустриални врати, дело на престижната италианска марка.

Бърза поръчка

Двойна панта за индустриална врата тип хармоника × 1 бр.

Цена: 60.00лв.