Части за сгъваеми врати - тип хармоника — Евроматика

Части за сгъваеми врати

Покажи:
Подредба:

Широка гама части за сгъваеми врати ви предлага тази категория на фирмения ни уеб сайт. Ние от Евроматика сме решени да ви предоставим един затворен цикъл, включващ самите затварящи съоръжения, изработени от нас по най-високите технологични стандарти. Друг аспект на фирмената ни дейност са доставката и монтажът на същите. Допълнителните механизми и аксесоари за работата на вратите са също сред стоките, които предлагаме.

Асортимент

Сгъваемите врати тип хармоника са едно много ефективно и функционално решение за затваряне на гаражи и индустриални обекти, особено там, където входно-изходната точка заема много малко пространство, което не е достатъчно за махово движение на крилото. Сгъваемите портали, както и другите метални порти се нуждаят от специални механизми за укрепване.

При тях няма движение по релсов път, но въпреки това са необходими релси които да обезпечат хода на крилото, или по-точно неговото сгъване. Пантите тук са необходими, тъй като вратите със сгъваема конструкция използват този механизъм за укрепване на крилото към рамката. За да се избегне разместване на подвижната част на вратата, тук отново е необходим водач. Такива можем да предоставим в няколко варианта, всички те изработени от поцинкована стомана.

Количката за горно водене на хармониката е един от съществените детайли, без който се компрометира работата на индустриалната или гаражна сгъваема врата. Можем да предложим механизми за врати с тегло до 150 кг. изработени отново от устойчива на корозия поцинкована стомана. С помощта на количките се постига горно водене на крилата.

Асортиментът ни от части за сгъваеми врати включва и пълни комплекти, съдържащи: релса, 8 броя двойни панти, два броя долни водачи, долна скоба, две колички за водене и две двойно действащи дръжки за затваряне, съответно лява и дясна. Детайлите са изработени от стомана и алуминий с лаково покритие.

Всички продукти са дело на италианската компания Combi Arialdo и се предлагат с гаранция за качество и сертификати за съответствие с международните индустриални стандарти.