Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Дръжка за портална врата – 230 mm

Код на продукта: Hanlde-I-230
Наличност: В наличност
16.00лв. с ДДС
Без ДДС: 13.33лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Дръжка за портална врата – 230 милиметра от стомана с черно покритие, произведена от Combi Arialdo. Гарантирано качество.

Code Amm N. Pcs Kg  
482180
180
10
4,800
 
482230
230
10
5,410
 

Дейността на фирма Евроматика включва производство на богата гама портални врати, което ни задължава да включим в продуктовия си каталог и необходимите аксесоари за тяхното управление и използване. Представяме ви стилна и изключително устойчива дръжка за портална врата 230мм на марката Combi Arialdo, изработена от стомана и боядисана в класически черен цвят.

Защо качеството е от значение?

За много хора функционалността на една портална врата се определя от материала, от който е изработена и от нейните механични компоненти. Дръжката обаче е важен функционален детайл, който е същевременно и стилно интериорно или екстериорно допълнение. Нейният избор е изключително отговорен, защото дори порталът да е с автоматизирано задвижване, ръчното отваряне на крилото трябва да бъде възможно.

Дръжките са неразделен компонент както от интериорните, така и от порталните врати. С тях може да се повиши не само функционалността на затварящото съоръжение, но и естетическата стойност на самия имот, бил той складова база, производствено предприятие, частен дом или държавно учреждение.

За да закупите желания модел сред големия асортимент от дръжки за врати, първо трябва да вземете предвид личните си предпочитания по отношение на конфигурацията на последните, както и функционалното предназначение на вратата. Производителите днес предлагат няколко модификации на дръжката: стационарни, подвижни и тип топка. Ние ви предлагаме първия вариант, дело на Combi Arialdo.

Характерно за стационарната дръжка тип скоба е, че тези модели нямат движещи се части, единствената им функция е да отварят вратата, независимо дали движението на крилото е люлеещо се или плъзгащо се по релсов път. Дръжки, цените на които се различават значително в зависимост от материала на производство, сложността на дизайна и марката на производителя, се препоръчва да се избират въз основа на следните параметри:

  • Здравина на материала;
  • Съответствие с основната концепция за дизайн на помещението/външно пространство;
  • Удобство на формата.

Combi Arialdo е световно признат производител на аксесоари и хардуер за метални врати, в чиито продукти си заслужава да инвестирате. Конкретният модел е с модерен и супер функционален дизайн. Притежава безпрецедентна здравина и устойчивост на неблагоприятни климатични явления.

Бърза поръчка

Дръжка за портална врата – 230 mm × 1 бр.

Цена: 16.00лв.