Части за плъзгащи се врати по релсов път — Евроматика

Части за плъзгащи се врати по релсов път

Покажи:
Подредба:

Вратите, плъзгащи се по релсов път са едно естетически и функционално издържано решение. Богатият асортимент от части за тях ни дава възможност да предложим на своите клиенти един затворен цикъл, включващ: изработка на врати с различни размери и конструкция, доставка и монтаж на същите, заедно с частите, нужни за тяхното монтиране и движение.

Какво включва асортиментът ни?

Асортиментът ни включва преди всичко компоненти, нужни за механизация на вратите, плъзгащи се по релсов път, дело на италианската марка Combi Arialdo. Всеки детайл е изработен от висококачествена неръждаема стомана с поцинковано покритие, осигуряващо пълна защита от корозия и увреждане при работа във влажна среда.

Имайки предвид, че порталите, плъзгащи се по релса се използват на открито при агресивни метеорологични условия, тази характеристика на частите е от особено значение. Стоманата дава якост и висока товароносимост на релсите, държачите и колелата, задвижващи крилата на порталите. Допълнителни аксесоари като дръжки за плъзгащите се врати също можем да предоставим.

Разделът предлага релси, осигуряващи хода на крилото на една такава врата. Имаме възможност да предложим две разновидности с дължина на профилите 3м, различаващи се по начина на монтиране. Единият вид се монтира чрез бетониране, а другият посредством анкерни болтове към бетонова или метална основа.

Важна част от задвижването на крилата, а съответно и от асортимента ни са държачите, каквито можем да предложим в няколко варианта – с два и с четири фиксатора, и с монтаж чрез завиване. Имаме ги в малък и голям вариант. Колелата със и без планка за скрит монтаж и с фиксатор представляват акцент в продуктовия ни каталог. Изработени отново от поцинкована стомана, те осигуряват дългосрочно и плавно движение на порталите.

Стоперите са необходими на вратите, които все още не са оборудвани с автоматично задвижване. Предназначението им е да поемат сблъсъка, когато вратата бъде засилена при ръчно отваряне. При автоматично отваряне не е задължително поставянето на стопери, тъй като плъзгащите мотори имат вградени крайни изключватели. Тук ще откриете и цели комплекти, включващи пълния набор части за плъзгащи се врати.