Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Механизъм за плъзгаща врата до 500 kg Euromatica

Код на продукта: C65H +
Наличност: В наличност
540.00лв. с ДДС
Без ДДС: 450.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Италиански механизъм за плъзгаща се конзолна  врата до 500 килограма. Комплектът се състои от: 2 бр. 8 ролкови колички, опорна ролка с планка, насрещник и поцинкована релса 6 м.

Вижте тук елементите на плъзгащите се плъзгащи се врати в конзолата.

Механизъм за конзолна плъзгаща се врата до 500 килограма Euromatica
1 x Поцинкована релса: 57x66x3.5 mm, 6m
2 x колички (G11 / 8) с 8 ролки, поцинковани
1 x опорна ролка (21/65) C65
1 x насрещник

Евроматика ви предлага висококачествен италиански механизъм за плъзгаща се врата, подходящ за автоматично задвижване на съоръжения с тегло до 500кг. Порталите с масивна конструкция и голямо тегло, движещи се по релсов път, се нуждаят от мощен мотор, който да обезпечи бързо и безопасно отваряне на техните крила. Задвижването е изработено от поцинкован метал, устойчив на влага и идеален за работа при всякакви атмосферни условия.

Предназначение

Автоматичните и електрическите портални оператори са проектирани за врати с различен принцип на отваряне на крилата – люлеещи се и движещи се по релсов път. Могат да бъдат програмирани да се отварят и затварят посредством безжичен предавател или ръчно устройство. Автоматизираният портал е отлично първо ниво на сигурност в един частен или бизнес имот.

Представеният в раздела комплект механизъм за плъзгаща се врата, включва пълния набор от елементи, нужни за обезпечаване на движението на крилото, а именно: 2 бр. 8 ролкови колички, опорна ролка с планка, насрещник и поцинкована релса за плъзгаща врата 6 м. Комплектът ви позволява инсталация, чрез която се осигурява базова функционалност на портала. На този етап неговото крило ще се отваря ръчно.

Предимство на италианския задвижващ комплект е отличното му качество. Всички детайли са изработени от здрава поцинкована стомана, така че независимо от атмосферните условия, включително бурен вятър, механизмите ще отварят плавно врати с масивна конструкция и тегло до 500кг.

Избраният правилно, съобразно типа плъзгаща врата механизъм, е едно рентабилно решение. Конкретния набор от задвижващи детайли се отличават с качество, надеждност и минимални изисквания относно поддръжката. Пригодени са за дългосрочна и безпроблемна работа на открито в условия на неблагоприятен климат и агресивна среда, каквито са прахта и химикалите, характерни за индустриалните обекти.

Повечето механизми за плъзгащи врати се състоят от два броя ролкови колички, като броят на ролките зависи от степента на натоварване на порталното съоръжение. Количките се монтират в долната част на крилото, където ще послужат за придвижването му по релсовия път. Релсата е друг много важен елемент на структурата. Тя се монтира по продължение на трасето, по което се движи крилото, за да отвори и затвори портала.

Релсата трябва да бъде удължена достатъчно, за да е възможно монтирането на двигател (оператор), който да автоматизира изцяло придвижването на плъзгащата се порта. При портали с тегло до и над 500 кг., добавянето на автоматично задвижване е задължително. В сайта ни ще откриете голям брой подходящи решения на италианската марка Life Home Integration.

Част от почти всеки механизъм за плъзгащи врати е и насрещникът, или така нареченият End Stop детайл. С него се фиксира площта на отваряне на вратата и се предпазва укрепващата колона от повреждане в случай на прекомерно засилване при ръчно осъществено движение.Опорната ролка с планка придържа крилото в правилната траектория на движение.

Защо е необходимо да автоматизирате плъзгащия портал?

Автоматично отварящите се порти, независимо от посоката на отварянето и приложението им осигурява множество предимства, освен че повишава значително нивото на комфорт. За автоматизацията е нужен задвижващ мотор, чиято мощност е съобразена с теглото на плъзгащия се портал. Предвид факта, че двигателят ще работи на открито, той трябва да бъде пригоден за такива условия на експлоатация.

Сред причините да добавите и автоматична система към въпросния комплект за конзолна плъзгаща врата, можем да посочим:

  • По-високо ниво на защита на имота;
  • Повишава естетически и функционално качеството на съоръжението;
  • Обезопасява преминаването, благодарение на система от датчици и други контролни устройства;
  • Спестява нуждата от физическо участие за постигане на отворено/затворено положение.

Много собственици на частни и бизнес имоти имат напълно погрешно мнение за автоматизацията на порталите, смятайки, че финансовите разходи не са оправдани. Имайки предвид изброените по-горе плюсове на автоматичното задвижване обаче, се оказва, че еднократно направеният разход се изплаща ежедневно с осигуряването на удобство, защита от неправомерно проникване и максималн безопасно преминаване.

Комплектът – гаранция за съвместимост на детайлите

По същият начин стои въпросът и с начина, по който ще се окомплектова и инсталира портала. Вместо да търсите от къде да закупите подходяща за нуждите ви релса за плъзгаща врата на изгодна цена, е по-разумно да заложите на комплектите съдържащи целия набор от механизми, какъвто е нашият продукт.

Италианският сет от механизми е продукт с безупречно качество, в който всеки елемент по форма и размер съответства на останалите. С отделно закупени части нямате същата гаранция за съвместимост, каквато ви дава фабрично окомплектованото решение. Широчината на ролковите колички отговаря напълно на тази на релсата, така че да се избегне отклоняване на движещото се крило от фиксираната траектория.

С покупката на висок клас механизъм за плъзгаща врата на разумна цена, се решават множество проблеми, каквито биха могли да се появяват в ежедневното използване на вратата. Инвестирайки в своята безопасност и комфорт, е удачно да добавите и модул за автоматизация на движението. Подходящ мотор на същия производител ще намерите в съответната секция на продуктовия ни каталог.

В случай че решите да заложите на автоматична система, ще ви бъде нужно и окабеляване за захранване на двигателя. Можете да добавите и допълнителни екстри – фотоклетки, подземен сензор за автомобили, цифрова клавиатура, бутон или домофонна система.

Бърза поръчка

Механизъм за плъзгаща врата до 500 kg Euromatica × 1 бр.

Цена: 540.00лв.