Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Механизъм с допълнителен държач с два фиксатора за плъзгаща врата до 600 kg Euromatica

Код на продукта: Kit 600
Наличност: В наличност
950.00лв. с ДДС
Без ДДС: 791.67лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Италиански механизъм с допълнителни горни скоби за плъзгаща врата до 600 kg. Релсата е с дължина 6 метра и е поцинкована. Комплектът се състои от: две колички 8-ролкови, насрещник, поцинкована релса 6 м, водещо колело с планка, държач с два фиксатора.

Механизъм с допълнителни горни фиксатори за плъзгаща се  врата до 600 kg     Euromatica​ 
1 x Поцинкована релса: 60x60x3.5 mm, 6m
2 x колички с 8 ролки, поцинковани
1 x Водеща ролка поцинкована
1 x Насрещник , поцинкован
1 x Държащ с два фиксатора

Покупката на различни механизми за плъзгащи врати е обвързана с инсталирането на такова съоръжение. Като фирма, предлагаща изработка на висококачествени портали, ние сме задължени да ви предложим необходимите за тяхното инсталиране и работа технически компоненти. Предлагаме ви висококачествен италиански комплект за задвижване на конзолна врата с тегло до 600 кг.

Функции и компоненти на комплекта

Комплектът за плъзгащи се конзолни врати до 600 кг представлява специализирана хардуерна система, предназначена да улесни гладкото и ефективно функциониране на големи плъзгащи се портали, особено на тези с конзолен дизайн. Такива съоръжения обикновено се използват в индустриални и търговски условия, където нуждата от здрави и спестяващи място входни решения е голяма.

Компонентите на такъв комплект механизъм за плъзгаща врата стандартно включват:

Конзолна система: Конзолният дизайн на механизма на плъзгащата се врата означава, че вратата се поддържа и направлява от хоризонтална греда, която елиминира необходимостта от подова релса. Този дизайн е изгоден за приложения, при които традиционната подова релса може да не е практичен или желан вариант.

Ролкови колички: Комплектите за конзолни портали задължително включват тежкотоварни ролкови колички, които се прикрепят към вратата. В случая това са две 8-ролкови колички, които се движат по конзолната греда, позволявайки на вратата да се плъзга хоризонтално с минимално триене.

Водещи ролки: В допълнение към главните ролкови колички, обикновено са включени водещи ролки, за да се гарантира, че вратата остава подравнена и се движи по предварително зададена траектория. Това допринася за стабилността и надеждността на плъзгащата се врата. В комплекта механизъм за плъзгаща врата Euromatica е включен 1 брой поцинкована водеща ролка.

Носеща конструкция: Комплектите по правило включват необходимите скоби, опори и други структурни компоненти, необходими за инсталиране и закрепване на конзолната греда. Носещата конструкция е от решаващо значение за запазване целостта на системата на вратата. В нашия сет е включен държач с два фиксатора, както и поцинкован насрещник.

За да се улесни управлението на плъзгащата порта, като се повиши сигурността на обекта, движението на крилото може да се автоматизира. Това става с добавянето на задвижващ механизъм. Здравият задвижващ механизъм е от съществено значение за гладкото движение на врата с такова тегло. Можем да предложим такава моторизирана система с електрическо захранване, осигуряваща необходимата сила за преместване на вратата по конзолната греда.

Характеристики и спецификации

Основната спецификация на комплекта е неговият капацитет на натоварване, който в този случай е проектиран за врати с тегло до 600 кг. Нашият комплект за плъзгаща врата е подходящ за тежки приложения, например големи врати на складове или индустриални входове. Друга важна особеност при комплектите за конзолни портали е качеството на материалите.

Под висококачествени материали би трябвало да се разбира здрави метали като стомана, които се използват в конструкцията на комплекта, за да осигурят издръжливост и дълготрайност, дори във взискателни среди. Всички метални компоненти в комплекта, който предлагаме, са поцинковани, което ги прави устойчиви на влага и други агресивни въздействия на околната среда.

Основно изискване към такъв набор от механизми е устойчивост на атмосферни влияния. Болшинството комплекти са проектирани да работят в агресивни атмосферни условия, което ги прави подходящи както за вътрешна/интериорна, така и за външна употреба. Устойчивите на атмосферни влияния покрития и материали предпазват системата от корозия и удължават нейния експлоатационен живот.

Добре проектираният комплект за конзолна плъзгаща врата трябва да осигурява гладка и тиха работа на затварящото съоръжение. Това не само подобрява потребителското изживяване, но и минимизира износването на компонентите. Комплектите с марка Euromatica не само отговарят на това условие, но са съвместими с най-функционалните системи за автоматично задвижване на италианската марка Life Home Integration.

Съображения при инсталиране

Преди монтажа на плъзгащ механизъм за врата е изключително важно да се извърши структурен анализ, за да се гарантира, че носещата конструкция може да издържи теглото и движението на едно 600-килограмово съоръжение. За целта може да е необходима професионална инженерна консултация.

Прецизното подравняване на компонентите на такъв механизъм за плъзгащи врати е от съществено значение за правилното функциониране на вратата. Внимателното монтиране на конзолната греда, ролковите колички и водещите ролки е от решаващо значение за предотвратяване на проблеми като вклиняване или неравномерно движение на крилото.

Комплектът механизъм за плъзгаща врата е с изгодна цена и включва всички базови монтажни компоненти. Той е много подходящ за големи индустриални съоръжения, където има нужда от сигурни и ефективни входни и изходни точки. Складовете с големи входове се възползват от плъзгащите се врати, а конзолният дизайн позволява безпрепятствено подово пространство, идеално за движение на стоки и оборудване.

Бърза поръчка

Механизъм с допълнителен държач с два фиксатора за плъзгаща врата до 600 kg Euromatica × 1 бр.

Цена: 950.00лв.