Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Механизъм с допълнителен държач с два фиксатора за плъзгаща врата до 500 kg Euromatica

Код на продукта: Kit 500
Наличност: В наличност
750.00лв. с ДДС
Без ДДС: 625.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Италиански механизъм с допълнителни горни скоби за плъзгаща врата до 500 kg. Релсата е с дължина 6 метра и е поцинкована. Комплектът се състои от: две колички 8-ролкови, насрещник, поцинкована релса 6 м, водещо колело с планка, държач с два фиксатора.

Механизъм с допълнителни горни фиксатори за плъзгащасе  врата до 500 kg     Euromatica​ 
1 x Поцинкована релса: 57x66x3mm, 6m
2 x колички (G11 / 8) с 8 ролки, поцинковани
1 x Водеща ролка (21/65) поцинкована C65
1 x Насрещник  (22/65), поцинкован
1 x Държащ с два фиксатора
   

Системата за задвижване на плъзгащи се портали тип конзола се състои от специален набор от механизми, посредством които крилото се движи по предварително фиксирана траектория. Ние от фирма Евроматика ви предлагаме висококачествен и надежден механизъм за плъзгащи портални врати с тегло до 500кг. Продукт, произведен в Италия, съобразно високите критерии за качество и безопасност.

Характеристики и предимства

Продуктът, който ви предлагаме представлява задвижващ механизъм, оборудван с допълнителни горни скоби с товароносимост до 500кг. Останалите части в монтажния кит включват 2 броя 8-ролкови колички, насрещник, водещо колело с планка и държач с два фиксиращи елемента. Добавена е също поцинкована релса с дължина 6 метра.

Механичните компоненти за задвижване на конзолните врати на марката Eromatica се отличават с изключителна устойчивост на механично натоварване и на агресивни атмосферни влияния. Всички детайли, включени в комплекта са изработени от галванизирана стомана. Елементите са прахово боядисани с бои на цинкова основа, което им позволява да се използват на открито в региони с по-влажен климат и в морските райони.

Предимство на конкретния продукт е наличието на всички части, необходими за осигуряване движение на крилото на портала. Задвижването в случая става посредством механизъм, който си служи с противотежест с големина 1/3 от обема на вратата. Скобите, добавени към системата служат за фиксиране на елементите, отговорни за плавното плъзгане на крилото – ролките.

Конзолните портални врати имат множество предимства. Едно от най-важните са минималните изисквания по отношение на поддръжката. Тук плъзгането на вратата е също по релсов път, само че в случая релсата е монтирана в горната част на рамката. За разлика от класическите плъзгащи се портали, релсовият път на конзолните няма нужда от периодично почистване от кал, прах и други механични препятствия.

Конзолна порта се поддържа от релси, които минават по вътрешната страна на оградната конструкция. Това е мястото, от което съоръжението получава името си - „конзола“ означава „виси над“  - в случая над отвора на портата. Тези порти трябва да бъдат по-широки от класическите плъзгащи се портали, за да се осигури противовесна секция по протежение на оградната конструкция, където вратата се поддържа.

Този участък обикновено е половината от ширината на отвора на портата. Механизмите са окачени над самата врата от противовеса, без да има задвижващи ролки на земята. Поради това, конзолните порти не осигуряват наземна преграда, което ги прави предпочитан избор за приложения с по-големи дворни и индустриални врати.

По принцип никоя част от конзолната врата не влиза в контакт със земята директно или косвено посредством какъвто и да е тип колела. Тази порта вместо това виси, за да затвори отвора. Конзолната конструкция на вратите позволява изпълнение на надвиснали конструкции без външно укрепване.

Конзолната конструкция на портата, конструирана правилно, трябва да може да издържа на въздействието на гравитацията и на вятър. Диагоналното закрепване и решетките са стратегически поставени, за да помогнат на крилото да не провисне. Конзолният дизайн на портала се поддържа от единия край при отваряне и затваряне, поради което необходимостта от наземна релса се елиминира, а отворът на вратата може да обхване ширина до 10 m.

Тъй като конзолният портал се плъзга по линия на оградата, се елиминира необходимостта от странично пространство, каквото е необходимо на люлеещите се порти.С нашия висококачествен комплект за конзолна плъзгаща врата, вие можете да се насладите лично на всички предимства на този вид затварящи съоръжения.

Бърза поръчка

Механизъм с допълнителен държач с два фиксатора за плъзгаща врата до 500 kg Euromatica × 1 бр.

Цена: 750.00лв.