Заключване за портални врати — Евроматика

Заключване

Покажи:
Подредба:

Наред с богата гама двукрилни и плъзгащи се портални врати, ние от Euromatica ви предлагаме и висококачествено заключване за тях, което ще осигури максимална защита на вашето лично или бизнес пространство. Заключващите механизми, представени в раздела са дело на марката Combi Arialdo. Това гарантира високо качество на самите продукти с оптимална работна способност и дълъг експлоатационен период.

За продуктите

Сред механизмите за заключване, представени в раздела ще срещнете брави с фиксатор и човка + патрон в малък и голям вариант. Бравите са изработени от поцинкована стомана, чиято якост не е единственото им достойнство. Поцинкованото покритие осигурява надеждна защита на метала срещу влага, UV лъчи и големи температурни амплитуди. Пригодени за работа на открито, заключванията са защитени от всички неблагоприятни фактори на околната среда.

Италианската компания Combi Arialdo предлага висок клас заключващ хардуер и автоматика за портални врати с различен вид на конструкцията. Продукцията на марката включва пълната гама компоненти, подходящи за всяка врата и подвижно метално ограждение. Качеството на техническите разработки на марката е гарантирано от над 30 годни опит в производството на аксесоари и заключване за външни затварящи съоръжения.

Компанията дължи своята популярност на авангардната, интегрирана производствена база, където всички процеси се основават на желанието да се предложи винаги най-прецизното, професионално и надеждно решение, включително, когато се касае за приложения с много специфични изисквания.

Бравите за портални врати от колекцията ни използват здрав метален цилиндър с диаметър 54мм. Сигурността на заключването е гарантирана от човка, изработена от неръждаема стомана, която фиксира  на дълбочина от 15мм. Тънката адаптираща се касета гарантира, че бравата отговаря на различните стилове при порталните съоръжения.

Надеждността на заключващите механизми е безусловна. Доставят се заедно с болтова опорна плоча, която увеличава работния живот на изделието, както и с планка за ударно вкопаване във вратата, осигуряваща плавно фиксиращо действие. С наша помощ ще оборудвате външните си ограждения с висок клас заключвания, предоставени на възможно най-ниски цени и с гаранция за качество.