Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Планка за панта за двукрилна врата – малък вариант

Код на продукта: Fix300
Наличност: В наличност
9.60лв. с ДДС
Без ДДС: 8.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Планка за панта за двукрилна врата  от поцинкована стомана, произведена в Италия. Гарантирано качество.

Code Mømm Amm Bmm CHmm Fømm Smm N. Pcs Kg  
480018
18
90
20
30
11
4
10
2,940
 

За да бъде вашата дворна врата с нужната функционалност и устойчивост на високо натоварване, е важно тя да бъде оборудвана с висококачествен хардуер. Пантите са основният носещ елемент на двукрилните порти, като за тяхното надеждно монтиране, ви предлагаме квадратна планка за панта – малък вариант. Планката е изработена от поцинкована стомана с гарантирано качество.

Ролята на аксесоарите за люлеещи се двукрили врати

Аксесоарите, важна част от които са планките за регулируеми панти, са компоненти, които придържат крилото на вратата към стена или колона, осигурявайки плътност и стабилност на движението на портата, както и правилното отваряне и затваряне на крилата едно към друго.

Euromatica предлага всички аксесоари, необходими за експлоатацията на люлеещи се врати: от горните и долните вътрешни или външни панти до рамките на вратите, представяйки различни комбинирани решения в зависимост от теглото и размера на крилата на портата. Малкият вариант на планка, който ви предлагаме, е подходящ за порти с умерено тегло и стандартна големина.

Защо на дворната ви порта са необходими регулируеми панти?

Регулируемата панта, за която е предназначена малката ни планка, няма аналог по отношение стабилността на укрепване на вратата. С течение на времето по-тежките крила на вратите могат да се изместят или да провиснат. Когато се използва традиционна панта, вероятността в кратък срок от пускането в експлоатация да се наложи ремонт на вратата е доста голяма.

Регулируемите панти от друга страна ви позволяват да направите бързи корекции за изравняване на крилата на портите по време на самия монтаж или в периода на използване. Планката от поцинкована стомана, изработена по модерни технологии в Италия, запазва своите конструктивни характеристики при всякакво натоварване и климатични условия.

Бърза поръчка

Планка за панта за двукрилна врата – малък вариант × 1 бр.

Цена: 9.60лв.