Части за двукрилни портални врати — Евроматика

Части за двукрилни врати

Покажи:
Подредба:

Двукрилните метални порти са едни от най-масово използваните съоръжения за затваряне на входно изходни точки в частни имоти и бизнес обекти. Аксесоарите и частите, използвани за тяхното укрепване и за движението на крилата им, са неизменна част от цялата конструкция. В този раздел ви предлагаме висококачествени части за двукрилни врати на италианската марка Combi Arialdo.

Съдържание на категорията

В категорията са представени продукти от различен вид и с различно приложение, предназначени за свързване на отделните компоненти на една двукрилна врата, както и за задвижване на всяко от крилата ѝ. От тук можете да изберете и поръчате различни размери панти със и без регулатор за отваряне на вратата на 180⁰.

Част от асортимента ни са и планките за панти в малък и голям вариант. Стоперите са изключително важен елемент, чието предназначение е да поемат удара, в случай че вратата бъде задвижена твърде силно при отваряне и затваряне. Стоперите са с различен начин на монтиране – чрез бетониране и посредством анкериране/ свързване посредством болт.

Макар и с различно предназначение и принцип на работа, общото между всички части за двукрилни врати, представени в раздела е високото качество на материали и изработка. Всеки продукт е отливка от поцинкована неръждаема стомана, което гарантира висока якост и устойчивост на механични и атмосферни въздействия. Корозията е най-сериозният увреждащ фактор за металните детайли, но тук тя е напълно елиминирана.

Порталните врати с две крила са класическо решение, което изработено чрез най-модерните технологични процеси осигурява дълготрайно и безпроблемнно затваряне на дворните пространства на места със суров климат и висок интензитет на преминаване. Качеството на частите за този вид съоръжения в никакъв случай не бива да се подценява, затова ние предлагаме продуктите на марката Combi Arialdo.

Всяка двукрилна врата може да се оборудва с електромотор, осигуряващ автоматично задвижване на крилата. При нужда от автоматизация на вече действащи портали или на такива, които са все още на етап проект, можете да се свържете с нас за консултация относно избора на подходящия за целите ви продукт.