Автомати за врати на топ цени, купи автомат за врата — Евроматика

Автомати за врати

Покажи:
Подредба:

От този раздел имате възможност да избирате между богат асортимент от висококачествени автомати за врати на цени, достъпни за обектите с внедрена система за контрол на достъп и тези, нуждаещи се от автоматизирано регулирано движение на крилото. Продуктите ни са дело на утвърдени производители и изпъкват с високо качество, устойчивост и функционалност.

Приложение и свойства

Автоматиката се използва основно в сгради с висок интензитет на преминаване. Можем да я видим в търговски обекти, административни сгради, производствени предприятия, както и в почти всички обществено значими обекти гари, болници, училища, учреждения и др. Целта им е да осигурят плавно затваряне на вратите и да ги държат в затворено положение.

С интегрирана система за заключване, един автомат за врата може да послужи, като държи вратата затворена с цел ограничаване разпространението на огън и дим в случай на пожар. Този вид автоматика е неизменен компонент от вратите на жилищни блокове и офис сгради, където е налично електромеханично заключване. Управлението на автоматизираната врата се осъществява и чрез интегрираната в сградата домофонна система.

На кои фактори трябва да се базира вашият избор

Разнообразието от автомати задължава изборът на механизъм за конкретна врата да се повери на специалист, тъй като големият брой решения предлагани на пазара, могат да объркат хората непознаващи техния принцип на работа и свойства. Обикновено това е охранителната фирма или фирмата наета за интегриране на системата за контрол на достъп в обекта. Често с вратата се предоставя и автоматът, нужен за нейното управление.

Автоматите от различните разновидности имат различно приложение. Едни са пригодени за работа в сурови климатични условия на открито, докато други могат да се използват в затворени помещения. На първо място, е важно да вземете предвид вида на вратата, която ще бъде оборудвана с автомат.

Автоматиката може да се използва от врати, направени от различен материал – дърво, метал, PVC или алуминиев профил. Важна е и посоката на отваряне на крилото, както и ширината на мястото, където автоматът ще стои, в това число и пантите. В това отношение могат да послужат перфектно нашите италиански автомати за врати VIRO.

Предлагаме ги с два стандартни или обърнати шаблона за монтаж при ляво и дясно движение на крилото. Раменете са с регулируема дължина, така че да се фиксира идеалната ширина на отваряне. Хидравличният автомат, в зависимост от модела, който ще изберете, е възможно да изисква допълнителна периодична поддръжка. Нашите разработки са с високо качество и не изискват периодична смяна на маслото.

Не по-малко важно при избора на автомат, е материалът и цветът на автомата да съответстват на вратата и интериора. В това отношение предлагаме разнообразие, от което клиентите ни биха могли да се възползват. Изделията в болшинството случаи имат тяло от алуминиев моноблок и се изработват в серийни сиви и черни цветове.

Бюджетът е ключов фактор при избора на автомати за входни врати. От него зависи какви функции ще бъдат налични. По-скъпите разработки са предназначени за управление на пожаро и влагоустойчиви врати. Универсалните решения, предлагани от нас използват шумозаглушител, гарантиращ комфорт на местата, където са интегрирани.

Предлагаме висококачествени автомати на марките: VIRO, Kale и Silin, предназначени за места с натоварен трафик, където е нужно надеждно и устойчиво на всякакво натоварване решение. Цените на различните продукти се движат в диапазон 50 – 150 лв, с което сме уверени, че ще се вместим във всеки клиентски бюджет.