Автомати за врати

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
 • Производител: ASSA ABLOY
  Aвтомат за вграждане ASSA ABLOY DC840 Автомат за вграждане за монтаж в обществени сгради, на врати със средно натоварен трафик. Изключително лек за отваряне, но достатъчно силен, за да затвори вратата във всяка ситуация.  DC840 е подходя..
  324.48лв. с ДДС
 • Производител: ASSA ABLOY
  Aвтомат за вграждане ASSA ABLOY DC860 Автомат за вграждане за монтаж на врати със среден и натоварен трафик. Благодарение на CAM-механизма, автоматът позволява лесно отваряне, но в същото време е достатъчно силен, за да затвори тежките врати. ASSA A..
  372.72лв. с ДДС
 • Производител: ASSA ABLOY
  Автомат за врата ASSA ABLOY DC120bc Автомат с рамо „ножица“ ,сила EN 2/3/4 Aвтомат за външни и вътрешни врати до 80 кг и ширина на крилото 950 /1100/ мм. С функция Back Check – контрол на внезапното отваряне. Сертифициран по EN..
  79.00лв. с ДДС
 • Производител: ASSA ABLOY
  Автомат за врата ASSA ABLOY DC120bc HO Автомат с рамо „ножица“ ,сила EN 2/3/4 Aвтомат за външни и вътрешни врати до 80 кг и ширина на крилото 950 /1100/ мм. Включено рамо тип „ножица“ със задържане. С функция Back Check &..
  98.40лв. с ДДС
 • Производител: ASSA ABLOY
  Автомат за врата ASSA ABLOY DC200 BC F Aвтомат /тяло/за външни и вътрешни врати до 70кг  и ширина на крилото до 1100 мм. Предлага се със рамо тип "ножица" ‚ - рамо без задържане -„ L190 - рамо със задържане - L1..
  90.00лв. с ДДС
 • Производител: ASSA ABLOY
  Автомат за врата ASSA ABLOY DC240 Inox само автомат. Автомат за тежки външни и интериорни врати или врати, подложени на голям трафик - офиси, търговски центрове, магазини. За врати с ширина до 1400 мм и тегло до 120 кг при използване на рамо ..
  252.00лв. с ДДС
 • Производител: ASSA ABLOY
  Автомат за врата ASSA ABLOY DC250 bc  само тяло. Автомат за употреба с плъзгащо рамо DC 195 Приложение: За външни и интериорни врати на училища, болници, детски градини. За системи за пожароустойчиви врати ABLOY® серия FD. ..
  264.60лв. с ДДС
 • Производител: ASSA ABLOY
  Автомат за врата ASSA ABLOY DC300 BC F Автомат /тяло/ Сила: EN 2-6 Цветове: сив, бял ..
  74.80лв. с ДДС
 • Производител: ASSA ABLOY
  Автомат за врата ASSA ABLOY DC336bc F Автомат /тяло/ Сила: EN 2/3/43-6 СЕ маркировка Цветове: сив ..
  95.16лв. с ДДС
 • Производител: ASSA ABLOY
  Автомат за врата ASSA ABLOY – DC 140 със стандартно рамо Описание: Автомат за врата със стандартно рамо Сертифициран в съответствие с EN 1154, размер 2/3/4/5 За еднокрилни врати до 80кг и ширина до 1100 mm Може да се използва за ..
  94.40лв. с ДДС
 • Производител: ASSA ABLOY
  Автомат за врата ASSA ABLOY – DC 240 с плъзгащо рамо – шина DC193/DCG195 Автомат за външни и интериорни врати или врати, подложени на голям трафик - офиси, търговски центрове, магазини. За врати с ширина до 1400 милиметра и тегло до 12..
  240.00лв. с ДДС
 • Производител: ASSA ABLOY
  Автомат за врата ASSA ABLOY – DC 240 със стандартно рамо Автомат за външни и интериорни врати или врати, подложени на голям трафик - офиси, търговски центрове, магазини. За врати с ширина до 1400 милиметра и тегло до 120 килограма при използ..
  210.00лв. с ДДС
 • Производител: ISEO
  Автомат за врата ISEO IS 20 с рамо "ножица" със задържане. Aвтомат за вътрешни врати до 60кг и ширина на крилото до 950 мм. Включено рамо тип "ножица" със задържане. Регулиране скоростта на затваряне и скоростта за преодо..
  86.00лв. с ДДС
 • Производител: ISEO
  Автомат за врата ISEO IS 20 с рамо "ножица" със задържане   Aвтомат за външни и вътрешни врати с ширина на крилото 1100 мм. Включено рамо тип "ножица" със задържане. Сертифициран по EN 1154. Пожароустойчив..
  119.90лв. с ДДС
 • Производител: ISEO
  Автомат за врата ISEO – IS20 Aвтомат с рамо за врати до 80 килограма и ширина на крилото до 950 милиметра. Автоматът разполага с регулиране скоростта на затваряне и скоростта за преодоляване съпротивлението на езика на бравата. Сила на затва..
  71.60лв. с ДДС
 • Производител: ISEO
  Автомат за врата ISEO – IS60 Aвтомат с рамо за врати до 100 килограма и ширина на крилото до 1250 милиметра. Автоматът е пожароустойчив и разполага с регулиране на скоростта на отваряне и скоростта за преодоляване съпротивлението на езика на..
  102.80лв. с ДДС
 • Производител: ISEO
  Автомат за врата ISEO – IS65 Aвтомат със шина за врати с ширина на крилото до 1250 милиметра и 80 килограма тегло. Автоматът е пожароустойчив и разполага с регулиране на скоростта на отваряне и скоростта за преодоляване съпротивлението на ез..
  114.80лв. с ДДС
 • Производител: Yale
  Автомат за врата YALE 1012 Автомат за врата Yale 1012 за врата до 80 килограма и ширина 1110 милиметра със задържащо рамо. Сила на затваряне 2-4 Регулируем шаблон CE маркировка EN1154: 1996 + A1: 2002 Стандартна сигурност 2 години га..
  94.40лв. с ДДС
 • Производител: ASSA ABLOY
  Задържащо устройство за плъзгащо рамо ASSA ABLOY – DC 152 ASSA ALBOY DC 152 е задържащо устройство за плъзгащи рамена модели: DC193, DC194 и DC893. Регулируема сила на задържане. Регулируем ъгъл на задържане, макс. 120 °. ..
  34.80лв. с ДДС
 • Производител: ASSA ABLOY
  Плъзгащо рамо за автомат за врата ASSA ABLOY DC194 Плъзгащо рамо защитено против злоупотреба. Декоративен капак (покрива винтовете). Естетично решение.  Предупреждение: употребата на плъзгащо рамо намалява затварящата сила с 2 класа. Съвместим..
  119.40лв. с ДДС

От този раздел имате възможност да избирате между богат асортимент от висококачествени автомати за врати на цени, достъпни за обектите с внедрена система за контрол на достъп и тези, нуждаещи се от автоматизирано регулирано движение на крилото. Продуктите ни са дело на утвърдени производители и изпъкват с високо качество, устойчивост и функционалност.

Приложение и свойства

Автоматиката се използва основно в сгради с висок интензитет на преминаване. Можем да я видим в търговски обекти, административни сгради, производствени предприятия, както и в почти всички обществено значими обекти гари, болници, училища, учреждения и др. Целта им е да осигурят плавно затваряне на вратите и да ги държат в затворено положение.

С интегрирана система за заключване, един автомат за врата може да послужи, като държи вратата затворена с цел ограничаване разпространението на огън и дим в случай на пожар. Този вид автоматика е неизменен компонент от вратите на жилищни блокове и офис сгради, където е налично електромеханично заключване. Управлението на автоматизираната врата се осъществява и чрез интегрираната в сградата домофонна система.

На кои фактори трябва да се базира вашият избор

Разнообразието от автомати задължава изборът на механизъм за конкретна врата да се повери на специалист, тъй като големият брой решения предлагани на пазара, могат да объркат хората непознаващи техния принцип на работа и свойства. Обикновено това е охранителната фирма или фирмата наета за интегриране на системата за контрол на достъп в обекта. Често с вратата се предоставя и автоматът, нужен за нейното управление.

Автоматите от различните разновидности имат различно приложение. Едни са пригодени за работа в сурови климатични условия на открито, докато други могат да се използват в затворени помещения. На първо място, е важно да вземете предвид вида на вратата, която ще бъде оборудвана с автомат.

Автоматиката може да се използва от врати, направени от различен материал – дърво, метал, PVC или алуминиев профил. Важна е и посоката на отваряне на крилото, както и ширината на мястото, където автоматът ще стои, в това число и пантите. В това отношение могат да послужат перфектно нашите италиански автомати за врати VIRO.

Предлагаме ги с два стандартни или обърнати шаблона за монтаж при ляво и дясно движение на крилото. Раменете са с регулируема дължина, така че да се фиксира идеалната ширина на отваряне. Хидравличният автомат, в зависимост от модела, който ще изберете, е възможно да изисква допълнителна периодична поддръжка. Нашите разработки са с високо качество и не изискват периодична смяна на маслото.

Не по-малко важно при избора на автомат, е материалът и цветът на автомата да съответстват на вратата и интериора. В това отношение предлагаме разнообразие, от което клиентите ни биха могли да се възползват. Изделията в болшинството случаи имат тяло от алуминиев моноблок и се изработват в серийни сиви и черни цветове.

Бюджетът е ключов фактор при избора на автомати за входни врати. От него зависи какви функции ще бъдат налични. По-скъпите разработки са предназначени за управление на пожаро и влагоустойчиви врати. Универсалните решения, предлагани от нас използват шумозаглушител, гарантиращ комфорт на местата, където са интегрирани.

Предлагаме висококачествени автомати на марките: VIRO, Kale и Silin, предназначени за места с натоварен трафик, където е нужно надеждно и устойчиво на всякакво натоварване решение. Цените на различните продукти се движат в диапазон 50 – 150 лв, с което сме уверени, че ще се вместим във всеки клиентски бюджет.