ᐉ Части за портални врати — Евроматика

Части за врати

Покажи:
Подредба:

Евроматика е мястото, където потребителите откриват най-качествената грижа за автоматизирани врати и ръчни инсталации за тях, с помощта на своят невероятно богат асортимент от части за портали и друг тип входни прегради. Производителят работи единствено с врати, съответстващи на всички действащи стандартизирани изисквания и нормативни уредби, готова е за въвеждане в експлоатация и е напълно безопасна за практическо използване от потребителите. Съблюдаването на тези мерки е задължително, за да се предотвратят всякакви внезапни аварии.

Разнообразие от продукти и качество

Селекцията ни предлага наистина богата гама от части, отговорни за функционирането на автоматизираните портали. Тук се откриват механични крепежни елементи, като профилни поцинковани релси с различен цвят, размер и дължина.

Задвижването е още по-широко застъпено в каталога, като при елементите от този тип е подчертано вниманието към плъзгащи и конзолни врати. Ролки, колела, водачи, спирачки,  релси, стопери, панти, дръжки и други допълнителни механизми за задвижване се откриват с изключително високо качество, което е логично предвид световноизвестната италианска фирма-производител, от която са закупени частите в селекцията. 

Ние държим предимно на първокласните материали и технологията в изработката на тези специални принадлежности – присъствието на двете качества определя и решението за внос във фирмената ни продуктова гама. Като специалисти в сферата сме наясно, че всяка врата се отличава с определен срок на експлоатация, след което се налага нейното обновяване и поддръжка. Това обаче не означава, че до този период можем да допуснем компромис относно монтажът или задвижването й.

Предимствата на частите ни

Защото да предпочетете нашите части за врата? На първо място, защото се стремим да се погрижим в максимална степен за удобството при управление на автоматиките и  максималното удължаване на предвиденият експлоатационен период. Друга съществена причина е, че никога не правим компромиси с качеството. Фирмената ни селекция съдържа единствено детайли от висококачествени надеждни материали, защото това е единственият начин за осигуряване на дългосрочна експлоатация.

Частите от метал са “облечени” в цинково покритие или галванизирана стоманена смес, които предотвратяват появата на ръжда и корозия.  Аксесоарите ни за входни и портални прегради са и изключително красиви -  освен функционалност и здравина, те са естетически и цветово издържани, като съществува възможност за индивидуално синхронизиране на цвета, в зависимост от визуалното оформление на вашия портал

Италианските компании, от които доставяме продуктите си, за признати лидери в производството на аксесоари за врата. Качеството и функционалността, която те предоставят, не се нуждае от проверка. Освен вносни стоки, ние осигуряваме на потребителите си и цялата необходима информация, относно всички въпроси и съмнения, свързани с избор на подходящ продукт или марка.