Части

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:

Евроматика осигурява фантастична последваща грижа за автоматични врати и ръчни инсталации на врати чрез своя богат асортимент от части за портални врати. Важно е да се гарантира, че вратата е в съответствие с действащото законодателство; годна е за експлоатация и не представлява опасност за потребителите, както и да предотвратят ненужните аварии.

 

В нашия асортимент може да намерите голямо разнообразие от части за конзолни врати, колела, релси, стопери, панти, дръжки от водещи италиански фирми, защото качеството на материалите и изработката на тези аксесоари е приоритет при производството и вноса в нашата фирма. Ние знаем, че всяка врата има определен срок за ползване, след което се налага нейното обновяване и поддръжка.

 

Чудите се защо да изберете части за вашата портална врата от нас? Ето няколко простички, но много важни причини:

-        Както споменахме и по-горе: държим на качеството. Използваме само надеждни материали за изработката на всички наши продукти и части, за да осигурим на клиентите по-дългосрочна употреба на техните портални врати.

 

-        За някои от частите си партнираме с водещи италиански компании, лидери в производството на аксесоари за портални врати.

-        Предоставяме на клиентите си полезна информация спрямо техните нужди и изисквания с цел избирането на най-ефективното решение.

-        Аксесоарите за този тип врати са освен функционални и здрави, естетически изпипани и с възможност за адаптация на цвета в зависимост от визията на вашия портал.