Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Условия за ползване

Общи условия за ползване на нашия уебсайт

Приветстваме ви с Добре дошли във фирмения уебсайт на фирма Стандарт Консултинг ЕООД. С присъствието си, прегледа на продуктите и използването му, вие заявявате своето съгласие и ангажимент да спазвате следните условия. Те, заедно с фирмената ни политика за поверителност, уреждат отношенията между EuroAgro и клиентите на компанията относно използването на този уебсайт.

В случай че не приемате изцяло или дори част от общите ни условия, ви молим да преустановите използването на фирмения ни сайт.

Наименованията "Евроматика", "Euromatica", „нас” и „ние” визират собственика на сайта (Стандарт Консултинг ЕООД), със седалище: София, кв. Княжево, ул. Всеволод Гаршин №8, ДДС номер: BG130364434. С термините „ти” и „вие” са обозначени потребителите на фирмения ни уебсайт.

Използването на този уебсайт е предмет на следните условия:

Наличното в страниците на сайта съдържание е предназначено за информация и употреба от общ характер. То може да бъде променяно, без клиентът да бъде предварително уведомен.

Сайтът ни използва „бисквитки” за проследяване предпочитанията за търсене и подобряване на потребителското изживяване.

Ние, както и трети страни не предоставяме никакви гаранции относно точност, изчерпателност, продуктивност и пригодност на информацията и материалите, предоставени на този уебсайт по отношение на употребата им с определена цел. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате, че наличната информация е възможно да съдържа неточности и грешки. Ние не се ангажираме с отговорност по отношение на неточно или погрешно поднесени данни, съобразно предоставеното ни от закона право.

Начинът, по който ще решите да използвате информацията и материалите, поместени на сайта, са изцяло ваша отговорност. Ние не се ангажираме с поемането на отговорност за вашите решения. Ангажиментът да гарантирате, че продуктите, услугите и информацията отговарят на вашите конкретни изисквания, е изцяло ваш.

Съдържанието (текстово, графично и снимков материал) е собственост на нашата компания или лицензирано от нас. Материалите, обект на авторско право включват, без да се ограничават единствено до: дизайн, оформление, визия и графики. Тяхното възпроизвеждане е категорично забранено, с изключение на случаите, съответстващи на известието за авторско право, което е част от настоящите общи условия.

Всеки от брандовете (търговска марка), възпроизведен на уебсайта, който не е собственост или лицензиран от собственика, е описан в уебсайта.

Неправомерното използване на този сайт ще бъде разглеждано като криминално престъпление, което ни дава правото да заведем иск за нанесени вреди.

В определени моменти уебсайтът може да съдържа връзки към други уебсайтове с цел предоставяне на допълнителна информация и създаване на по-голямо удобство за клиента. С тази си практика, ние не се ангажираме с одобрение и отговорност за съдържанието, поместено в съответните уебсайтове.

Ползването на този уебсайт, както и споровете, възникнали в резултат на неговото използване се подчиняват на законите на Република България.

Поръчки

Поръчките се генерират с попълване и изпращане на електронния формуляр за поръчка.

След създаване на поръчка, на клиента се изпраща имейл за потвърждение. Поръчаните продукти се изпращат след устно потвърждение от заявителя на поръчката, направено в телефонен разговор. Член на екипа ни ще се свърже с вас на посочения телефонен номер.

Отказ от изпълнение на поръчката е възможен, когато поръчаният продукт/продукти не са налични или не е извършено заплащане.

Цени и плащане

Цените на продуктите, посочени в уебсайта са в български лева.

Стойността на опаковане и доставка се начисляват към общата стойност на поръчката. Начислени плащания, както и срокът на доставката се уточняват допълнително в телефонен разговор и се калкулират според тарифите на куриерите.

Сумата, която се очаква да платите, е тази, която се визуализира в момента на завършване на поръчката, включително, ако цената на поръчания продукт е междувременно променена.

Доставка

Предлагаме различни опции за доставка, срокът за които варира.

Стойността на доставката зависи от обема на закупената стока – размери (Ш/В/Д) и общо тегло.

Плащанията се осъществяват чрез банков превод или наложен платеж.

Връщане на закупена стока

Доставени продукти могат да бъдат върнати, като заплатената от купувача сума ще бъде възстановена след връщане на закупените артикули. Това е възможно в следните случаи:

  • Доставеният продукт не съответства на този, който е поръчан;
  • Наличие на дефекти, възникнали при транспортиране;
  • Несъответствие между предварително обявената и доставната цена.

Клиентът има правото да върне закупения продукт в законоустановения 14-дневен срок, без да посочва изрична причина, в случай че са спазени следните условия:

  • Продуктът се върне във вида, в който е получен, като това касае и целостта на фабричната опаковка;
  • Продуктът се върне във вид, позволяващ повторната му продажба;
  • Позволеният от закона 14-дневен срок от датата на доставка не е изтекъл.

За да упражните правото си на връщане на продуктите, е необходимо да ни уведомите по някой от следните начини:

  • Да попълните формуляр за рекламация на съответната страница:
  • Да попълните и ни изпратите по имейл /факс стандартен формуляр за отказ от поръчка.

При коректно попълнени и изпратени документи, ние издаваме входящ номер, задължителен при упражняване на право на рекламация. След като молбата за рекламация бъде входирана, екипът ни ще се свърже с вас, за да ви предостави допълнителна информация относно връщане на стоката и платената от вас сума.

Право на оплакване, гаранционни условия и гаранционен срок

Всеки продукт, представен на уебсайта е с описан към него гаранционен срок, валиден за определен период, който започва да тече от датата на предаването му на купувача. Дефекти и рекламации, свързани с тях, следва да се направят в рамките на гаранционния срок. След неговото изтичане, клиентът губи правото на рекламация.

Като гаранционен документ за съответната стока, се прилага фактура (документ за покупка). Тя се изпраща на посочения от купувача email адрес.

Правото на рекламация е в сила само за стоки, предоставени от продавача, като същите следва да са изцяло заплатени от купувача. От купувача се очаква да опише подробно дефектите, които са обект на неговите претенции.

За дефект, възникнал в гаранционния период не се счита промяна в характеристиките на закупените стоките, вследствие на износване, неправилно използване, неправилни и недостатъчни грижи, повреда от страна на купувача или трето лице, или други неправомерни действия. Промени, възникнали вследствие на естественото износване на материалите, от които е изработен продуктът, също не се приемат за дефект.