Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Подвижна подпора за рамо на бариера - SUD 2

Код на продукта: SUD 2
Наличност: В наличност
90.00лв. с ДДС
Без ДДС: 75.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Тук в сайта на фирма Евроматика ви предлагаме висококачествената подвижна подпора за рамо на бариера модел SUD2. Този важен поддържащ елемент е подходящ както за ръчно отварящи се, така и за автоматични паркинг бариери. Изработена от устойчив на корозия поцинкован метал, стойката е с минимални изисквания относно поддръжка, но с много висока ефективност и дълъг експлоатационен период.

Приложение и особености

В случай че използвате бариера с дължина на рамото над 3 метра или такава, оборудвана с предпазна решетка, е необходимо да инсталирате в рамото ѝ опорна стойка, за да се избегне излишно натоварване върху повдигащия механизъм. Това ще повиши ефективността на бариерата и ще удължи значително работния ѝ живот.

Предлаганата от нас подвижна подпора за рамо на бариера, модел SUD2 е прецизно конструирана, така че да бъде удобна за инсталиране към всички видове бариери и да осигури безпрецедентна издръжливост и безпроблемна работа в целия период на експлоатация.

Предлаганите от нас опорни стойки за рамене на бариери са вандалоустойчиви и се предлагат в различни разцветки по RAL каталог. Конкретната подпора е подходяща за рамена с дължина до 7м., съвместими с наземно фиксирана раменна стойка. Високофункционален детайл, предоставен в модерен рационализиран вид, който ще се впише идеално към екстериора на всяка сграда.

Сред предимствата на раменната подпора за паркинг бариери можем да изтъкнем:

  • Противотегло, вградено в рамото на преградното съоръжение;
  • По-лесни функции за заключване;
  • Устойчив на корозия и атмосферни въздействия елемент. Поцинкован и прахово боядисан;
  • Стандартен монтаж с болт;
  • Бетонен монтаж като допълнителна опция.

Тук във фирма Euromatica сме готови да ви съдействаме с отговор на всички ваши въпроси, касаещи конкретния или който и да е друг продукт от каталога ни. Можете да се свържете с нас посредством посочените в сайта ни форми за контакт, за да ви помогнем в избора на поддържаща стойка или друг елемент, с който да се подобри работата на вашата паркинг бариера.

Бърза поръчка

Подвижна подпора за рамо на бариера - SUD 2 × 1 бр.

Цена: 90.00лв.