Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Автоматична бариера - Life Supra MB 230v - 4 метра

Код на продукта: MB_230V-4MS
Наличност: В наличност
1 344.00лв. с ДДС
Без ДДС: 1 120.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Автоматична паркинг бариера с рамо до 4 метра.

Гаранция - 3 години

Технически характеристики

Дължина на рамото: 4 м

Захранване: 230V a.c.

Захранване на мотора: 230V

Мощност: 150 W

Въртящ момент: 150 Nm

Работна температура: -20 + 70°

Клас на защита: 44 P

Интензивност на използване: Средна

Време за отваряне: 2 - 5 секунди

Произход: 100% произведенa в Италия

Редуктор с изцяло метални части!

Към бариерата са включени следните артикули:

- Подсилено алуминиево рамо - 4 м

- Балансираща пружина

- Контролен блок с приемник за дистанционни

- Предпазна гума от двете страни за монтаж по цялото рамо предпазващо при евентуален удър върху автомобил или човек

- Сигнални лепенки за рамото

- 1 бр дистанционно управление Dream, 433.92 MHz

Най-лесната бариера за инсталиране и настройка, която разполага с user-friendly контролен блок удобен, както за професионалисти така и за проекти от типа направи си сам.

Автоматичната бариера Life Supra MB 230V е надеждно и ефективно решение, предназначено за контрол на автомобилния достъп в обекти с различно предназначение. Като моторизирана бариерна система, тя работи с 230-волтово захранване, осигурявайки постоянна производителност и издръжливост. Предлагаме я с подсилено алуминиево рамо, контролен блок и дистанционно управление.

Подходяща за широк спектър от приложения

Бариерата е специално конфигурирана да управлява проходи с максимална ширина от 4 метра, което я прави подходяща за широк спектър от приложения, включително паркинги, жилищни комплекси, търговски обекти и др. Една от ключовите характеристики на Life Supra MB 230v е нейната автоматична работа, която позволява безпроблемен и удобен контрол на входните и изходните точки.

Бариерата е оборудвана със здрава моторна система, която осигурява плавно и бързо движение на рамото, допринасяйки за по-ефективно управление на трафика. Това е особено важно в обекти с преминаване на голям брой превозни средства, където надеждният контрол на достъпа е от съществено значение.

По отношение на инсталацията и работата, Life Supra MB 230v е проектирана с удобни за потребителя настройки. Бариерната система е оборудвана с усъвършенствани механизми за контрол, включително опция за дистанционно управление и интегриране в системи за контрол на достъпа. По този начин бариерата осигурява гъвкавост и персонализиране въз основа на специфични изисквания за сигурност.

Пригодена за целогодишна работа на открито

Корпусът на бариерата е изработен от здрави материали, способни да издържат на външни влияния и да гарантират дълготрайна функционалност на бариерната система. Дизайнът включва защитни функции за подобряване на сигурността, като например механизми против вандализъм и устойчивост на сурови климатични условия.

Поддръжката е ключово съображение за всяка автоматизирана бариерна система и Life Supra MB 230v е проектирана с такава идея. Редовната поддръжка и обслужване помагат за удължаване на живота на бариерата и поддържане на нейната оптимална работа. Тази компактна бариера предлага комбинация от автоматизация, издръжливост и удобни за потребителя функции, за да отговори на нуждите от контрол на достъпа в различни среди.

Разгледайте и останалите модели бариери на ниски цени, предлагани от Евроматика.

Автоматика
Размер 4 метра
Бърза поръчка

Автоматична бариера - Life Supra MB 230v - 4 метра × 1 бр.

Цена: 1 344.00лв.