Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Автоматична бариера - Life Supra MB 24v - 5 метра

Код на продукта: MB_24V-5MS
Наличност: В наличност
1 680.00лв. с ДДС
Без ДДС: 1 400.00лв.
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Автоматична паркинг бариера за интензивна употреба с рамо до 5 метра.

Гаранция - 3 години

Технически характеристики

 • Дължина на рамото: 5 м
 • Захранване: 230V a.c.
 • Захранване на мотора: 24V
 • Мощност: 150 W
 • Въртящ момент: 150 Nm
 • Работна температура: -20 + 70°
 • Клас на защита: 44 P
 • Интензивност на използване: Висока
 • Време за отваряне: 2-6 секунди
 • Произход: 100% произведенa в Италия
 • Редуктор с изцяло метални части!

Към бариерата са включени следните артикули:

- Подсилено алуминиево рамо - 5 м

- Балансираща пружина

- Контролен блок с приемник за дистанционни

- Предпазна гума от двете страни за монтаж по цялото рамо предпазващо при евентуален удър върху автомобил или човек

- Светлоотразителен кръг за монтаж към рамото на бариерата

- Сигнални лепенки за рамото

- 1 бр дистанционно управление Dream, 433.92 MHz

Фирма Eromatica, чрез своя уебсайт ви дава възможност да закупите висококачествена автоматична паркинг бариера за интензивна употреба с рамо до 5 метра Life Supra MB 24V. Съоръжението е 100% италиански продукт, дело на световноизвестната марка Life Home Integration. С атрактивен и функционален дизайн, висококачествена изработка и с редуктор с изцяло метални части за дългосрочна и безпроблемна работа.

Предимства и особености

Автоматичната бариера за паркинги Supra MB 24V е с подсилени механични характеристики, което я прави изключително дълготрайна. Автоматизацията е оборудвана с енкодинг система, което означава, че всеки оторизиран достъп е значително по-сигурен. Благодарение на съединеното рамо, Supra MB24 е идеална за използване в подземни паркинги. Не на последно място тя е проектирана за интензивна употреба.

Паркинг системата Супра е символ на високо качество и внимание към дори най-дребния детайл. Обвивката на съоръжението е изработена от поцинкована стомана, покрита с полиестерни бои, специално предназначени за външна употреба. Бариерата запазва своята здравина и перфектна визия в продължение на дълги годни, независимо от атмосферните условия – студ, дъжд, сняг, вятър и силно слънце.

Конструкцията е покрита с твърда пластмасова удароустойчива броня, вдъхновена от автомобилния свят. Мощност и контрол, облечени със същата елегантност и класа, присъщи на най-престижните автомобили на съвременния пазар. Системата за автоматично задвижване е дело на лидера в областта на автоматизациите Life Home Integration.

При 24-волтовата версия на мотора са представени последно поколение електромеханични задвижващи елементи. Всички функции на бариерата могат да бъдат програмирани по желание на потребителя, в зависимост от конкретните нужди и изисквания. Контролният панел, перфектно интегриран и защитен от превъзходната обвивка, е лесно достъпен и изключително интуитивен.

Supra 24 има две програми по подразбиране, които позволяват системата да се използва веднага след инсталирането. Протоколът и интерфейсът DIGITAL LIFE TECHNOLOGY улесняват инсталирането на фотоклетки, транспондери, цифрови селектори и други командни устройства. Новите компоненти се възприемат веднага, благодарение на технологията „Plug and Play“, следователно системата може да бъде актуализирана и разширена по всяко време.

Само три стъпки са необходими за потвърждаване на инсталацията. Това е интелигентен инструмент, който винаги е в състояние да отговори на всяко изискване и решение за инсталационни и потребителски нужди. Ясните, прости и интуитивни инструкции за монтаж помагат да се намали времето за инсталиране. С качеството, дизайна и персонализираните услуги на LIFE ще постигнете най-високо ниво на техническо удовлетворение.

Моделът е част от нашия онлайн каталог с паркинг бариери.

Автоматика
Размер 5 метра
Бърза поръчка

Автоматична бариера - Life Supra MB 24v - 5 метра × 1 бр.

Цена: 1 680.00лв.