ᐉ Автоматични бариери за паркинг на топ цени — Евроматика

Бариери за паркинг

Покажи:
Подредба:

Евроматика ви предлага богата гама автоматични бариери на достъпни цени. Продуктите ни ще покрият изискванията на различните търговски, производствени и административни обекти, вмествайки се в техния голям или по-скромен бюджет. Бариерите са с различни параметри и работни функции, но всички те с еднакво високо качество и дълъг експлоатационен живот при интензивна работа.

Защо да заложите на страхотните ни предложения?

Нужна ви е бариера на достъпна цена, която освен всичко да ви служи дълго и безпроблемно? Ние ви предлагаме висококачествени, напълно автоматизирани решения на водещи европейски производители. Цената им е в идеално съотношение с тяхната здравина и функционалност. Тоест, получавате продукт с изключително високи технически характеристики на невероятно ниска цена.

Можем да предложим подходящите бариери за паркинг на малки по-площ обекти, а също и съоръжения с масивен корпус и значително по-голяма дължина на рамото за места с интензивен трафик и значителна широчина на зоната за преминаване. Характерна за цялата гама паркинг решения, е бързото движение на рамото. По този начин бариерата няма да ограничава и забавя процеса на придвижване на автомобилите във входно-изходната точка.

Инвестирайки в качествена бариера за паркинг на конкурентна цена, вие имате възможност да ограничите достъпа на неоторизирани лица и хора в границите на вашия имот. Бариерите са механично препятствие за превозните средства, без право на достъп, но и средство за упражняване на пълен контрол от страна на стопаните на съответните обекти.

Тъй като най-важен фактор при избора на паркинг бариери е автоматизираният процес на работа, е задължително да заложите на марка, лидер в производството на автоматика. Ние предлагаме продуктите на италианската компания Life, произвеждаща автоматичните системи за широк спектър от метални съоръжения – портали, гаражни и индустриални врати и др.

Какво представлява автоматизираният процес?

Автоматизацията на пътни бариери Supra е поредното иновативно предложение, създадено от LIFE. Всяка система е изградена от електромеханични задвижващи механизми и предлага широк набор от възможности за използване, наред с инженеринг, изпълнен с внимание към всеки детайл.

Системата за задвижване на рамото е направена по такъв начин, че да представи най-модерните тенденции в областта на автоматиката. Тя е функционална, но освен това се отличава с изключително привлекателен естетичен вид. Това е една своеобразна форма на интеграция в света на техниката, характерна за XXI-ви век. С автоматичната бариера Supra се осигурява максимална безопасност.

Автоматизацията на марката Life се отличава със своето високо качество и усъвършенстване на ниво детайл, което означава, че надеждността и високото качество са намерили приложение във всеки компонент, изграждащ корпуса на механизма за задвижване на съоръженията.

Изградена е от поцинкована стоманена портална структура и е покрита със здрава пластмасова удароустойчива броня. По този начин се придава повече стабилност и издръжливост на бариерата. Бронята я защитава от механични удари и я предпазва от деформация.

Системата може да бъде актуализирана и разширена по всяко време, благодарение на приложението "plug and play", което спомага за нейното интегриране към нуждите и особеностите на всеки отделен обект. Необходимо е да бъдат съобразени три основни фактора при конфигуриране на инсталацията:

  • Интелигентен инструмент, който е винаги в състояние да отговори на всяко изискване;
  • Решение за инсталацията;
  • Определяне нуждите на потребителите.

Инсталирането на предлаганите от нас автоматични бариери е лесно и бързо с помощта на инструкциите за монтаж, които са дадени предварително. За бариерата Supra е характерно изключително високото качество на материалите, от които е направена, макар тя да изпъква и със своя стилен и модерен дизайн.

Много позитивен фактор е възможността всички функции на предоставената от нас автоматична бариера с дистанционно управление, да могат да бъдат програмирани спрямо специфичните нужди и изисквания на клиента. Контролният панел е перфектно интегриран и  е защитен от удароустойчивата броня. Освен това съществуват две програми по подразбиране, които позволяват съоръжението да се използва непосредствено след неговото инсталиране.

Допълнителни опции

Спрямо потребителските нужди и изисквания, бариерите Life могат да се персонализират, което може да стане още преди тяхното монтиране, а също и в процес на експлоатация. Имаме готовност да интегрираме всяка система с изискванията за контрол на достъпа на места със специално предназначение - жилищни, административни и други обществени сгради.

С минимални усилия от наша страна, ще ви бъде предоставена възможност за отваряне на съоръжението с въвеждане на код, посредством клавиатура или с електронен идентификатор – ключ с чип. Тази опция е идеално решение за осигуряване на свободен достъп за служители, посетители и обитатели на съответните  сгради.

Поръчайте своята автоматична бариера Supra от нашия сайт и се възползвайте от последните иновации в областта на системите за контрол в зоните за преминаване и престой на автомобили.

✅ Защо да изберем бариерите, предлагани от Euromatica❓

Предимството на цялата гама паркинг бариери, предлагани от нашата компания, е високото качество на продуктите, съчетано с изгодна цена. Предлагаме последно поколение паркинг съоръжения от серия Supra на италианската компания LIFE Home Intregration. Като официален вносител и доставчик на марката, ние можем да предложим най-добрите оферти.

✅ Предлагате ли доставка и монтаж на закупените продукти❓

Да, компанията ни доставя закупените съоръжения в цялата страна, независимо дали се касае за отделни компоненти или напълно окомплектовани системи. Извършваме и монтаж, също на територията на цялата страна, включващ инсталация и настройка на автоматичната бариера в режим на работа, избран от клиента.

✅ Имам нужда от индивидуално решение - може ли бариерите да се персонализират❓

Да, можем да съдействаме за интегрирането на цялостни решения спрямо нуждите и изискванията на обекта. Освен това паркинг системата може да бъде актуализирана и разширена по всяко време, благодарение на приложението "plug and play", което спомага за нейното интегриране към нуждите и особеностите на всеки отделен обект.