Метални елементи и профили за иноксови парапети на топ цени — Евроматика

Елементи и профили за иноксови парапети

Покажи:
Подредба:

Богата гама елементи за парапети съставлява всяко готово съоръжение. Парапетът е сложна конструкция, оформена като отделни секции. За да се превърне в красиво и надеждно ограждение, той се монтира към носещи колони и се фиксира трайно към основата и стените. Всеки компонент на балконските и стълбищни огради е представен като самостоятелен продукт, за да ви бъде по-лесно да изберете.

От този раздел имате възможност да изберете всички компоненти на парапета поотделно – колонки, напречни елементи на конструкцията (тръби и профили), както и декоративния им финиш – иноксово покритие или праховобоядисано покритие с дървесен ефект.

Кои елементи изграждат парапетите за тераси и стълбища?

Качествените, красиви и надеждни парапети изискват достойни компоненти - перила, аксесоари, консумативи, обков, колонки и балюстради. Всичко това трябва да бъде избрано правилно. Детайлите трябва да си пасват както визуално, така и чисто технически, за да се получи здрава и дълготрайна конструкция, която ще допълва визията на вашия имот и ще гарантира вашата безопасност.

Нашите оградни системи се състоят от колонки и тръби или профили за парапети. Семплият, изчистен дизайн е универсално решение, което се вписва отлично в стила на всяка сграда. Парапетите ни са модерни и лаконични – в дизайна им няма декоративни акценти, но именно изчистената визия е това, което търсят по-голямата част от купувачите.

Перилата ни са подходящи за частни домове и обществени сгради – хотели, търговски центрове, офис сгради, административни учреждения и др. От този раздел на фирмения ни сайт можете да поръчате нужното ви количество колонки – ъглови, крайни и средни. Колоните ни са пригодени за 3 броя държачи – това са напречните греди, съставящи структурата на парапета.

Идеята на тази секция е да се запознаете подробно с особеностите на всички детайли на оградната система. Ако избирате профил за парапет, ще ви бъде важно да научите техническите спецификации на отделните продукти: вид на материала, размери, дебелина на стоманените стени. Можете също така да заложите на по-удобния вариант – да поръчате някой от готовите ни модели, където елементите са професионално окомплектовани.

Кои са най-добрите оградни конструкции?

Ограждащите конструкции са задължителни елементи на всички терасовидни площи. Те могат да бъдат изработени от различни материали, но най-популярни са металните ограждения от неръждаема стомана. Те са идеални както за частни домове, така и за търговски сгради. Предлагаме модели от тръбна конструкция или от квадратни профили с различна дебелина: 1, 1,5 или 2мм.

Фирма Euromatica ви предлага да поръчате най-подходящите за нуждите ви елементи за иноксови парапети на конкурентни цени. Нашият каталог представя широка гама от продукти с различни форми и дизайн - от лаконичен стил до индивидуални дизайнерски решения. Всеки елемент отговаря на високите изисквания и стандартите за качество на металните конструкции.

Популярността на металните перила се дължи на многобройните предимства на материала. За разлика от капризното дърво, което се напуква от влага и замръзване, или масивния и тежък бетон, неръждаемата стомана се характеризира със следните предимства:

  • Здравина, благодарение на високата устойчивост на външни фактори;
  • Лекота на инсталиране, възможност за демонтиране на конструкцията и извършване на промени в конфигурацията;
  • Ниско тегло с високи якостни параметри;
  • Възможност за производство на продукти с всякаква форма.

Избирайки метална ограда за вашата тераса, вие получавате стилно и модерно решение, което ще запази представителния си вид и параметри дълго време. За производството на всички елементи за парапет използваме висококачествена стомана AISI 304. Оборудваме парапетите с надеждни и издръжливи крепежни елементи и фитинги.

При нас можете да поръчате огради за тераси от всякакъв вид, форма и височина. Ние произвеждаме издръжливи и надеждни конструкции за обществени съоръжения, заведения за обществено хранене, както и за частни домове - селски къщи и вили.

Цената на парапетите от неръждаема стомана за ограждане на тераси, балкони или стълбища се изчислява индивидуално и зависи от вида на конструкцията, конфигурацията на продукта и обема на поръчката. Изработваме парапетите до най-дребния детайл, а при желание от страна на клиента, доставяме и монтираме конструкциите на място.

Защо неръждаемата стомана AISI 304 е най-добрият материал за изработка на външни ограждения?

Неръждаемата стомана AISI 304, известна още като неръждаема стомана 18-8, се счита за един от най-добрите материали за изработка на парапети за тераси поради изключителната си комбинация от свойства, които я правят идеална за външни приложения. Този материал се откроява като топ избор за производство на профили за парапет поради следните причини:

Устойчивост на корозия

Една от основните причини неръждаемата стомана AISI 304 да е предпочитана за архитектурни конструкции е нейната изключителна устойчивост на корозия. Парапетите на балконите са постоянно изложени на външни фактори като дъжд, влажност и температурни колебания. Тези условия могат да доведат до ръждясване или корозия на много метали с течение на времето, компрометирайки както естетиката, така и структурната цялост на парапета.

Неръждаемата стомана AISI 304 съдържа хром, който образува пасивен оксиден слой на повърхността, когато е изложен на кислород. Този слой действа като защитна бариера, предпазваща стоманата от корозия. Той остава устойчив на корозия дори в крайбрежни райони и среди с висока влажност, което го прави отличен избор за приложения на открито.

Здравина и естетика

Един метален профил за парапет е подложен на различни натоварвания и напрежения, включително вятър, удари и вибрации. Неръждаемата стомана AISI 304 е известна със своята здравина и издръжливост, което ѝ позволява да издържа на тези въздействия без деформация или структурна повреда. Тази издръжливост гарантира, че терасовите парапети могат да издържат много години с минимална поддръжка.

В допълнение към своите функционални предимства, неръждаемата стомана AISI 304 предлага атрактивен и елегантен външен вид, който подобрява цялостната естетика на терасата. Нейната гладка, отразяваща повърхност може да допълни широка гама от архитектурни стилове, от модерни до класически, което прави цялата ни гама елементи за иноксови парапети универсален избор за дизайнери и собственици на жилища.

Минимална поддръжка

Поддръжката на парапетите на терасата може да отнеме много време, особено на открито, където излагането на атмосферните влияния е постоянно. Неръждаемата стомана AISI 304, използвана за производство на профили за парапети, е с изгодна цена, а същевременно изисква минимална поддръжка, за да запази външния си вид и функционалност непроменени.

Редовното почистване с мек почистващ препарат и вода обикновено е достатъчно, за да отстраните мръсотията и да запазите блясъка на парапета си. Минималните изисквания относно поддръжката на материала правят нашите елементи за метални парапети практичен избор за собственици на жилища и строителни предприемачи.

Устойчивост на температурни крайности

Парапетите трябва да издържат на широк диапазон от температури - от изгаряща топлина до смразяващ студ. Стоманата, от която са изработени цялата ни гама метални елементи за парапети, запазва своите механични свойства дори при екстремни температурни условия. Не става крехка при студ и не губи здравината си на горещина, осигурявайки дълготрайна стабилност и безопасност.

Освен това, въпросната сплав е силно ковка и може лесно да се персонализира, за да отговаря на различни дизайнерски предпочитания и изисквания. Независимо дали желаете сложни и богато украсени детайли за парапети или елегантен, минималистичен дизайн, този материал може да бъде оформен и заварен, за да се постигне желания вид.

Компанията ни предлага висококачествени елементи за парапети от инокс на ексклузивни цени, както и пълен цикъл от производствени и монтажни дейности. Детайлите, а също и готовите ограждения се радват на особен интерес поради своята изключителна устойчивост на корозия, издръжливост, естетически привлекателен вид, ниски изисквания за поддръжка, рециклируемост и универсалност.

Тези качества гарантират, че парапетите, изработени от нашата компания не само осигуряват безопасност и функционалност, но и допринасят за цялостната красота и дълготрайност на външните пространства. Трайната популярност на парапета от инокс сред архитекти, дизайнери и собственици на жилища е доказателство за безспорната пригодност за този ключов архитектурен елемент.