Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Оградно пано 1500 x 2500 мм - RAL 6005

Код на продукта: 3d
Наличност: В наличност
По запитване
Кол-во:

Телефон за поръчки

0888 817 933

- ИЛИ -

0887 488 800

ГАРАНТИРАНО ВИСОКО КАЧЕСТВО

БЪРЗА ДОСТАВКА ЗА БЪЛГАРИЯ

ВЪМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

КОНСУЛТАЦИЯ С НАШ СЪТРУДНИК

Оградно пано 1500 x 2500 мм

- Диаметър: Ф4

- Застер: 150x50 мм

- RAL: 6005

Можете още сега да поръчате висококачествено оградно пано с размер 1500 х 2500 мм в цвят по RAL каталог с №6005. Оградата е образец за здравина, комбинирана с привлекателен дизайн. Благодарение на първокласните метални сплави, използвани за производство и професионалния метод на изграждане, тя може да се използва в екстремни климатични условия. Освен продажба и доставка на въпросния продукт, ние предлагаме и професионален монтаж на място.

Съществени характеристики и предимства

Оградното пано е изработено от железни сплави, включващи метал, смесен с 1.5 – 2% въглерод. Конструкцията е изградена от електрозаварена стоманена тел, която впоследствие е прахово боядисана за максимална устойчивост на влага. Корозията е една от най-често срещаните причини за амортизация на външните огради. Нашите производствени технологии елиминират този проблем.

Паното с размер 1500 х 2000м е идеално за ограждане на всякакви видове дворни пространства към частни домове, административни сгради и индустриални обекти. Визията на конструкцията е изключително приятна, за което допринася и декоративното цветно покритие. Неговата задача е не само да защити метала от вредните външни фактори, но и да повиши естетическата стойност на цялото пространство.

От огромно значение за здравината на паното и функцията му като бариера срещу нежелано навлизане в дадена територия, е и методът на монтиране. Оградите ни се доставят в комплект с нужните за инсталиране крепежни елементи, но при желание на клиента, ние можем да се заемем и с тази задача.

Професионалният монтаж на това оградно пано може да бъде изпълнен по различни начини, в зависимост от особеностите на терена и желанието на клиента. За по-голяма устойчивост на натоварване, ние препоръчваме бетониране на основата. Бетонирането може да касае само оградните стълбове, но при разлика във височината по протежение на оградата, би могло да се прибегне към изграждане на плътен бетонов фундамент, върху който съоръжението да бъде монтирано.

Свържете се с нас още сега, за да ви изготвим оферта за доставка и монтаж на място.

Бърза поръчка

Оградно пано 1500 x 2500 мм - RAL 6005 × 1 бр.

Цена: По запитване