ᐉ Оградни пана на топ цени за София, метални модели оградно пано — Евроматика

Оградни пана

Покажи:
Подредба:

Евроматика предлага изработка, продажба и монтаж на богата гама метални оградни пана на достъпни за българския потребител цени. Конструкции с изключителна здравина и дълъг експлоатационен живот ще задоволят изискванията на частни и бизнес клиенти. Паната ни са елегантен дизайн – стилно допълнение към вашето дворно пространство.

Какво ви предлагаме?

Металните оградни пана, предлагани от нашата компания са изработени от сплав от желязо, която обикновено се състои от метал, смесен с от 1,5 до 2 процента въглерод. Могат да се използват и други разновидности на метал в зависимост от характеристиките, на които следва да отговаря металната сплав, спрямо индивидуалните особености на откритата площ, където оградата ще бъде използвана.

Електрозаварените оградни пана, изработени от нас са на едни от най-ниските цени в София и цялата страна. Конструкцията се състои от точкова електрозаварена поцинкована тел, която е с прахово покритие за допълнителна защита срещу корозия. За изработката на оградните панели се ползва стоманена тел на доказани с качеството на своята продукция производители. По този начин целим да осигурим качество и здравина в дългосрочен план.

За да можем да предоставим идеалното съоръжение, отговарящо визуално и функционално на потребителските желания, предлагаме голямо цветово разнообразие. Всяко наше оградно пано се боядисва в цвят избран от клиента. Предлагаме над 200 цветови вариации по RAL каталог, способни да подобрят значително облика на външното пространство, където паното се използва.

Приложение

Оградните панели от метал поддържат високо ниво на сигурност във вашия имот, като в същото време осигуряват текстура и стил, които могат да допълнят автентичността и изтънчеността на вашия имот. Има няколко вида ограждения тип пано, които се предлагат на пазара, така че не сте възпрепятствани в дизайнерските вариации.

Дори оградата тип верижна връзка, която не е толкова атрактивна, колкото другите форми на метално ограждение, може да осигури отлична сигурност за вас и вашето семейство, без да се налагат високи разходи за поддръжка. Предимство на тази група ограждения е отличната им съвместимост с архитектурата на всяка сграда и отрита площ към нея.

Системите, изградени от метални оградни пана, се употребяват за заграждение на открити пространства в частни жилищни имоти, промишлени зони, обществени сгради и много други. Тази широка приложимост, наред със здравината и достъпната им цена ги прави много предпочитан избор за ограждане на дворове на къщи, училища, детски градини и обществени институции.

Видове

Освен горещо поцинкованите и облечени с полиестерно покритие оградни пана, които ще ви предоставим на достъпна цена, можете да поръчате и съоръжения, направени от горещо поцинковани профили  след заварка. По ваше желание, паната също така могат да бъдат покрити с прахово покритие, за да се постигне по-висока издръжливост при експлоатация в сурови климатични условия и висока влажност.

Абсолютно всички наши оградни пана са на цени, изключително ниски предвид безупречното им качество и елегантен дизайн. Всички конструкции се предлагат с гаранция, която е с различен срок за различните разновидности. Предоставяме гаранция срещу корозия от 10 години за поцинкованите модели след заварка и 12-годишна гаранция за поцинковани след заварка с включено PVC покритие.

Не отлагайте повече ограждането и защитата на своя имот, защото ние ви предлагаме не само богат асортимент от ограждения, но и едни от най-ниските цени на оградни пана с подобно качество, здравина и стилен дизайн. Действайте още днес, като се свържете с нас, за да ви помогнем да намерите оптималния вариант, с който да защитите себе си и своето промишлено или лично пространство.

✅ Нужен ли е плътен фундамент за монтиране на стълбовете, към които ще се свържат оградните пана❓

Еднозначен отговор на този въпрос е невъзможно да се даде. В случай че се изгражда стандартна оградна конструкция, е достатъчно да се бетонират само стълбовете. Ако обаче стълбовете ще се монтират на границата на имота, където е налице разлика във височината, тогава вместо бетониране на стълбовете, е желателно да се изгради здрав бетонов фундамент.

✅ Възможно ли е оградното съоръжение от заварена поцинкована тел да придобие плътност, която да му придаде и визуална непристъпност❓

Да, и това може да стане лесно, без да са нужни сложни монтажно-строителни операции. С поставяне на декоративно оградно пано тип жив плет, е възможно оградата да стане плътна, без възможност за визуализация от двете ѝ страни. Поставянето на декоративните ни пана е лесно изпълнимо и може да се направи от хора без особени умения и специални инструменти.

✅ Колко време, след монтиране на оградното пано ще бъде нужно конструкцията да се боядисва отново❓

Нашите оградни пана са изработени от желязна сплав, съставена от метал, смесен с 1.5 – 2% въглерод, като самата конструкция е свързана посредством точково електрозаваряване. Крайният етап включва прахово боядисване на металната конструкция, което да я предпази от корозия вследствие на дъждовете. При правилна експлоатация на оградата, нужда от пребоядисване няма да възникне в следващите 10 и повече години. До такова решение може да се стигне само при желание да се смени цвета на съоръжението.