Оградни пана

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:

Металните оградни пана са изработени от сплав от желязо, която обикновено се състои от метал, смесен с от 1,5 до 2 процента въглерод. Могат да се използват и други разновидности метали в зависимост от характеристиките на металната сплав. Електрозаварените оградни пана, предлагани от Евроматика, са направени от точкова електрозаварена поцинкована тел, която е  с прахово покритие. За изработката на оградните панели се ползва стоманена тел на доказани с качество производители, за да осигурим качество и здравина в дългосрочен план.

Приложение

Оградните пана от метал поддържат ниво на сигурност за вашия имот, като в същото време осигурява текстура и стил, които могат да добавят античността и изтънчеността на вашия имот. Има няколко вида, които се предлагат на пазара, така че не сте възпрепятствани в дизайнерските вариации. Дори оградата тип верижна връзка, която не е толкова атрактивна, колкото другите форми на метално ограждение, може да осигури отлична сигурност за вас и вашето семейство, без да се налагат високи разходи за поддръжка.

 

Системите, изградени от оградни пана, се употребяват за заграждение на пространства като частни жилищни имоти, пормишлени протраства, обществени сгради и много други. Тази широка приложимост, здравината и достъпната цена ги прави много предпочитан избор за ограждение.

 

Видове

Освен горещо поцинкованите оградни пана, които са с полиестерно покритие, може да поръчате и горещо поцинковани  пана след заварка. При ваше желание те също така могат да бъдат покрити с прахово покритие, за да се постигне повече издръжливост при климат с висока влажност. Абсолютно всички оградни пана разполагат с гаранция от 10 години срещу корозия за поцинкованите модели след заварка и 12-годишна гаранция за поцинковани след заварка с включено PVC покритие.

Не отлагайте повече ограждането на вашия имот, като се свържете с нас и намерите най-оптималния вариант от оградни пана, с които да защитите себе си и своето промишлено или лично пространство.