ᐉ Мобилни временни огради на топ цени — Евроматика

Мобилни огради

Покажи:
Подредба:

Временните, познати още с наименованието мобилни огради, са лесни за конфигуриране, премахване и транспортиране. Това ги прави идеални за краткосрочно ползване и при извършване на специфични дейности в различните обекти. Много хора и фирми се нуждаят от подвижно ограждение по различни причини, ето защо, ние от Евроматика предлагаме изработка, доставка и монтаж на този вид съоръжения за цялата страна.

Защо и кога са идеалното решение?

Независимо от това, от какъв вид е оградата, тя ви помага да организирате пространството по по-добър начин, спирайки в същото време нежелани посетители – хора, превозни средства и животни да се скитат във вашия имот. При нас ще намерите перфектната разработка за своето индустриално и лично пространство, под формата на висококачествена премстваема ограда, която ще можете да местите според моментните си нужди и предпочитания.

Предлагаме продукти с дълъг експлоатационен живот, благодарение на материалите, използвани за изработка. Здравата метална конструкция е с висока устойчивост на неблагоприятните условия на външната среда и механични въздействия. Нашите временни огради са пригодени да служат дълго и безпроблемно.

Универсално, бюджетно решение за всякакви терени и ситуации

Както подсказва името, преносимите ограждения са проектирани да бъдат лесно премествани и преконфигурирани, когато изискванията на мястото се променят. С една дума, това ограждение е универсално. То е достатъчно здраво, за да издържа на всички метеорологични условия, но и достатъчно гъвкаво, за да може да се носи и съхранява в случай на необходимост. Мобилните огради са чудесно решение както за извънредни ситуации, така и за планирани събития.

Едно от най-важните им предимства, е тяхната рентабилност и съвместимост с всеки бюджет. Закупуването и монтирането на на постоянна ограда е твърде скъпо, докато преносимата е евтина, лесна за инсталиране и позволяваща преместване. Тя може да се добавя и премахва, когато възникне промяна на обстоятелствата.

Временните мобилни огради са максимално надеждни, но същевременно те не са трайно фиксирани. Следователно, са изключително удобни за използване, и същевременно способни да изпълняват множество функции. Отново уточняваме, че този род съоръжения са в същото време изключително лесни за монтиране и поддръжка.

Сигурността, предотвратяването на кражби, контролът на извънредно голям поток от хора, управлението на достъпността и т.н., са някои от основните предимства на мобилното оградно съоръжение. Една от многобройните положителни характеристики е, че няма нужда да се правят никакви постоянни промени в оградата.

Строителните компании до голяма степен зависят от преносимите огради, използвайки ги, за да предотвратят кражби и вандализъм в даден обект. С тяхна помощ много ресторанти създават красив открит кът за сядане за своите гости. Мобилни огради могат да се използват и за обезопасяване на басейни и за защита на вътрешни дворове на частни домове и обществени сгради. Неоторизираните влизания биват предотвратени чрез инсталиране на временна ограда.

Пълен контрол при масово струпване на много хора

Независимо дали организирате голям концерт и очаквате многохилядна публика, или скромна сватба с малък брой гости, оградите могат да бъдат чудесни за насочване и контролиране на човешкия поток. Ние предлагаме цялостни решения, включващи отделни части (панели), бетонни блокчета, крепежни елементи. Можете да изберете разнообразие от оградни конструкции в зависимост от своите изисквания.

Решавайки да инсталирате преносима / мобилна ограда, е наистина важно да отделите известно време за проучване, преди да изберете изпълнител на своя проект. Трябва да поръчате от добра компания, специализирана в подобен тип производство,  за да се възползвате максимално от предимства на оградата. Добре инсталирана, тя ще ви спести много пари, време и проблеми в дългосрочен план.

Свържете се с нас, за да ви помогнем да изберете оптимално решение за своите цели, нужди и възможности.

✅ От какви материали се изработват мобилните ви огради – напълно надеждно ограждение ли са❓

Мобилните ни огради се изработват от горещо поцинкована стоманена тел с дебелина 4мм. Свързването на телта в мрежоподобна конструкция става посредством електрозавярване. Оградите ни се отличават с изключителна здравина, устойчивост на климатични въздействия и дълъг работен живот.

✅ Само стандартни размери мобилни огради ли предлагате❓

Стандартните мобилни огради, които предлагаме са с размери: 2000 х 3500мм – широчина/височина, но можем да реализираме всякакви проекти и да изработим качествени конструкции в размер по желание на клиента.

✅ Кои са основните предимства на мобилната ограда❓

Мобилните ни огради са идеално решение за ограждане и защита на дадена зона. Те са с тегло, позволяващо да бъдат лесно местени и транспортирани до мястото, където ще се използват. Много важно е да изтъкнем, че ниската им цена спрямо дългия период на експлоатация, ги прави изключително търсени както от частни лица, така и от бизнес и административни клиенти.