Мобилни огради

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:

Временните или преместваеми огради са лесни за конфигуриране, премахване и транспортиране, затова те са идеални за краткосрочно ползване или при нужда от експлоатация на различни обекти. Много хора и фирми се нуждаят от преносима ограда по различни причини. Независимо от това, от какъв вид е тя, преносимата ограда ви помага да организирате пространството по по-добър начин и също така спира нежелани посетители като хора и животни да се скитат във вашия имот.

При нас може да намерите точното решение за вашето индустриално или лично пространство, като използвате висококачествена временна премстваема ограда, която ще може да местите според вашите нужди. Ние, от Евроматика, предлагаме продукти от този тип с дълъг ескплоатационен живот заради голямата устойчивост срещу неблагоприятните условия на външната среда и здравина. Но нека заедно разгледаме кои са основните плюсове при употребата на този тип ограда.

1. Универсално ограждение за всякакви терени:

Както подсказва името, преносимите огради са проектирани да бъдат премествани и преконфигурирани, тъй като изискванията на мястото се променят. С една дума, това ограждение е универсално То е достатъчно здраво, за да издържа на всички метеорологични условия, но е и достатъчно гъвкаво, за да може да се носи или съхранява при необходимост. Това е чудесно решение както за извънредни ситуации, така и за планирани събития.

2. Рентабилно за бюджета:

Това е, може би, най-важното предимство на преносимата ограда. Закупуването на постоянна ограда е много скъпо, докато преносимата ограда е евтина, лесна за инсталиране и преместване. Временната ограда може да се добави или премахне при промяна на обстоятелствата.

3. Лесна приложимост:

Временната ограда е надеждна, но не е постоянна. Следователно тя е изключително удобна за ползване и може да изпълнява множество функции. В същото време е изключително лесна за монтиране и поддръжка.

Сигурността, предотвратяването на кражби, контролът на тълпата, управлението на достъпността и т.н. са някои от основните предимства на използването на преносимата ограда. Най-добрата част от преносимата ограда е, че няма нужда да се правят никакви постоянни промени в нея.

Строителните компании до голяма степен зависят от преносимата ограда, за да предотвратят кражбата и вандализма на обекта си. Много ресторанти създават и красив открит кът за сядане с временна ограда. Преносими огради могат да се използват и за защита на басейни, вътрешни дворове и други. Неоторизираните влизания също могат да бъдат предотвратени чрез инсталиране на временна ограда.

4. Ограничение на тълпата:

Независимо дали организирате голям концерт и очаквате хиляди гости или скромна сватба с малък брой гости, оградите могат да бъдат чудесни за насочване и контролиране на тълпата. При нас предлагаме цялостна ограда до отделни части като панели, бетонни блокчета, крепежни елементи, можете да изберете разнообразие от огради в зависимост от вашите изисквания.

След като сте решили да инсталирате преносима ограда, наистина е важно да прекарате известно време в малко проучване, преди да изберете компанията за закупуване на вашата временна или преместваема ограда. Трябва да поръчате от добра компания, специализирана в такъв тип продукция,  за да се възползвате максимално от предимства на преносимата ограда. Добре инсталирана временна ограда ще ви спести много пари, време и проблеми в дългосрочен план. Свържете се с нас, за да ви помогнем при вашия избор.