ᐉ Индустриални огради за промишлени сгради и халета на топ цени — Евроматика

Индустриални огради

Покажи:
Подредба:

Оградните пана са най-ефективното съоръжение за периметрово ограждане на открити площи. Формата и устойчивостта на конструкцията й отреждат незаменимо място сред откритите перфорирани огради, което за момента не среща достойна нейна конкуренция.

Оградното пано е усъвършенстван вариант на стандартната телена мрежа, с който може да се изгради широка ограда. Съоръжението представлява верига от няколко пана, свързани с оградни стълбове. Всеки стълб е монтиран върху каменна база, а понякога, и стълбовете и паната лежат върху издигната бетонна плоскост.

Стълбът обикновено е здрава метална тръба с различен диаметър, с поцинкована цветна повърхност и малко капаче. От двете му страни, със специални крепежни елементи се прикрепя ограждащо пано. Крепежите са здрави пластмасови клипсове, подпори или колелца, а мрежата е структура от по-тънък, но също толкова устойчив метал.

Паното е мрежеста ограда от галванизирани метални профили с различна височина, дължина и дебелина. Вертикални профили са свързани чрез точково заваряване с напречни елементи от същият материал, образувайки правоъгълни отвори с определена площ. На равни разстояния, мрежовата структура е извита във V-образен изпъкнал участък, а в горните й краища обикновено са разположени шипове.

Металът има водо- и студоустойчиви свойства, благодарение на поцинковано покритие, обикновено с количество на цинка 120 gr/m2. Цветовете са постигнати от прахово полимерно боядисване. Оцветителят съдържа полиестерна смола, която придава също якост, вандалоустойчивост и недраскаемост на профилът. Естетичното му предимство е блестящият  гланц, който не се олющва и не избелява под влияние на UV лъчи. Няма по-подходящо решение за външна ограда на обект.

Предложенията на каталога ни

Селекция разполага с фирмени предложения в различни размери. Височината варира от 15x25 см., до 20x25 см., а диаметърът на отделният профил е Ф4. Моделите разполагат с от 1 до 4 пречупвания с V форма по протежение на дължината си, а свързването на профилите е извършено чрез споменатият тип заваряване. Те са поцинковани и боядисани в оттенък зелен мъх, определен от класификацията на системата RAL. Нашата фирма предлага възможност за изработка по поръчка във всеки друг желан нюанс.

Каталогът ни предлага оградно пано без крепежи, стълбове и основи за монтаж. Комбинацията от устойчивост на влага, студ, слънчеви лъчи и химични вещества, както и недраскаема повърхност със съхраняващ се блясък, се предлага на много изгодни цени. Този компонент е необходим при защита на периметрова зона на индустриален завод, селскостопанска сграда или съоръжения, училища, лечебни заведения и редица други сгради с обществена значимост. Поръчката спестява изключително много разходи за физическа охрана.